Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.061
- 21.082
- 2.233
Solbakken imzayi atsa en gec Agustos ortasinda birakirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson ve Marcao gidiyorsa, tek Denayer kurtarmaz bence. Bir adam daha alsinlar.
Telles Manu'nun sacma transfer politikası olmasaydı zor giderdi. Gittiği bedel ne bir de? 15 milyon değil miydi? Ayrıca ondan 1.5 milyon Max kâr etmisizdir. Kaç maç oynadı manuda, 20-25 mac/sene.Alex telles
Hepsini alacagima sirf taliscayi alirdim ben olsammüldür kaan denayer fernando sanson torreira berkay vargas solbakken botheim
Hepsini alacagima sirf taliscayi alirdim ben olsam
ÖZEL | Haji Wright için Trabzonspor'un teklifi: 1.8 milyon € sonraki satıştan %10 pay
• Hull City'nin teklifi: 1.6 milyon €, 20 maç oynarsa 400 bin €, H. City Premier Lig'e çıkarsa 400 bin €
• Haji Wright'ın SønderjyskE 2 milyon € üzerinde bonservis istiyor.
hacirayt için sudan ucuz
Sergen'in linkini paylastigi Brazilyali Danilo bile alinir. Piyasa degeri 22 milyonNelson da giderse iki stoperden 35 milyona yakin para gelir bunun 7 8 ini mert muldure verirler cok oyuncu alacagimiza as oz almaliyiz ornegin mustafa diganeden cikarsak 10 milyonu 25 yasindaki sorlotha basmak gerekir risk sifir
Orta sahaya tartisilmayacak tecrubeli iki adam almak gerekir kanat alacaksan turkiyede tutmus trezegeut veya vargasi almak gerekir 3 orta saha bir forvet bir kanat birde mert muldur aldikmi islem tamamdir muhammet ve keremde giderse yaklasik 50 milyon euroluk satis yapmis olacagiz
bence iyi dobcuÖZEL | Haji Wright için Trabzonspor'un teklifi: 1.8 milyon € sonraki satıştan %10 pay
• Hull City'nin teklifi: 1.6 milyon €, 20 maç oynarsa 400 bin €, H. City Premier Lig'e çıkarsa 400 bin €
• Haji Wright'ın SønderjyskE 2 milyon € üzerinde bonservis istiyor.
hacirayt için sudan ucuz
Salı günü uçaklar kalkmaya başlayacak.Bu hafta 2 orta sahayı kampa sokmak lazım zor ama hep aynı hatayı yapıyoruz bitirin şu adamları.