Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yetiştiremezsin 6 aylık 1 yıllık aciliyetten kiralarsın anlarım da transfer sezonun başında mendy nedir arkadaş

Harbi bayadir avrupa futbolu izlemiyorum yokmudur acep mariano tarzi alabilecegimiz bir bek

Cok fena eksikligini hissediyoruz

Mm iyi bek ama o da atletik bal yapmayan ari gibi milli takimda izledigim kadari ile

Bize mariano gibi net bir bekde lazim saga

ManU'nun yedek olacağı reddettiği malum zaten. Demek istediğim ManU'dan yedekte olsa teklif almış adam Avrupa'dan başka teklifler de alabilir yani. Ayrıca CL oynamak istiyor Eriksen. Bize gelme ihtimali sıfır bence.
Çok iyi değil çok çok büyük oyuncu adam çok başka seviye tekniği şutları pasları duran topları KDB den eksik yanı doğru zamanda değil daha geç bir zaman da Tottenham dan ayrılmasıydi Real Madrid isterken gitmeliydi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dakikada bir yeni isim düşüyor. Harika ötesi bir olay. İsimlerin önemi yok paso kolpa haber verin bize.

Harbi bayadir avrupa futbolu izlemiyorum yokmudur acep mariano tarzi alabilecegimiz bir bek

Mm iyi bek ama o da atletik bal yapmayan ari gibi milli takimda izledigim kadari ile

lainer var üstat ama genç değil 29 yasında.

menajer önerisidir , stopere evriliyor artık zaten. o sakatlık bitirdi bu adamı mendy’i geçinizz

Transfer beklerken artık şu şekil sinirlenmeye başlıyom :D
zeki-uzundurukan-a-spor-1.webp

Castagne den sonra daha az oynamaya başlayan Ricardo Pereirayi kiralamak mükemmel olurdu opsiyonla beraber

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt