- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hhhhiauwwuğğğğhhhh
Taylan o sezon Gedson yokken sezon başından beri iyi performans gösteriyordu.Şöyle de bi şey var reis Gedson Taylan'ı da oynatıyodu.Josef'i de oynatır bence..
inş sıçmaz diyorum bubba, mevcut ekonomik şartlarda awrupalı isimli hoca getiremezdik zati.. & terimden kurtulduk f'shitt!!Okan hamlemizi nasil yorumluyorsun m8. Terimden kurtulduk mu dersin
İstediğimizde şüpheli bence. Menajer önerisini GS istiyor diye haber yapmış gibi geldi bana.öyle bi söyledi aldık sandım. istiyormuşuz sadece, ulan burhancan
Daha sık gelmeni temenni ederim. Sohbetinden mahrum bırakıyorsun.lan bizim austos sonundan önce awrupadan transfer yaptığımızı ne zaman gördünüz ki hararetle topçu beklionuz... dursun mu yapacak transfer yazın ortasında euro 20 tl iken? biraz da gülelim..
Galatasaray’da transfer çalışmaları için Avrupa turuna çıkan Sportif Direktör Cenk Ergün dün İstanbul’a döndü. İtalya’da Mert Müldür için Sassuolo ile pazarlığa oturan ve daha sonra Portekiz’e geçen Ergün, özellikle orta sahaya planlanan isimlerle ilgili görüşmelerde bulundu.
Kapsamlı bir rapor hazırlayan Cenk Ergün, Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile görüşerek bilgi verecek.
Beşiktaş'ın elinden Kazımcan Karataş'ı, Fenerbahçe'nin elinden ise Abdülkerim Bardakcı'yı kapan Galatasaray, sarı-lacivertlilere bir transfer çalımı daha atmaya hazırlanıyor.
![]()
Galatasaray'ın Real Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan William Carvalho için La Liga temsilcisine Fenerbahçe'den daha iyi bir transfer teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, William Carvalho'yu transfer etmesi halinde ezeli rakibine bir gol daha atmış olacak.
Jorge Jesus'un transfer listesinde ilk sıralarda yer alan William Carvalho geçtiğimiz sezon 49 müsabakada oynama şansı yakaladı. 30 yaşındaki orta saha bu maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Portekizli futbolcu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı
kaynak1:
kaynak2: Galatasaray'dan William Carvalho atağı
yasaklı kaynak mı bilemediğimden ikisini ekledim siz değerlendirirseniz sevinirim.![]()
tier5 miş hocam olması çok zorrİnşallah olmaz