Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
olm bu nasıl soru. aklım durdu nasıl cevap vericem diye. zimbabwe ile tanzanya neden aynı olsunIkisi aynı değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm bu nasıl soru. aklım durdu nasıl cevap vericem diye. zimbabwe ile tanzanya neden aynı olsunIkisi aynı değil mi
alınmıs.emirhanda alındı.berk kızıldemir gurcistandaydı en son sanırım ama dönmüş olabilir.berkte var dediler
Zimbabwe zimbabwe de?olm bu nasıl soru. aklım durdu nasıl cevap vericem diye. zimbabwe ile tanzanya neden aynı olsun
Sergen? Sen misin ?oy bıdıkolar
Cok saglam giriyor hem de hissedebiliyorumVidal bize giriyor o zaman
almanyada yaşıyor bazı managerleri tanıyor renktaşçok takipçisi yok muhtemelen derinlerde tanıdığı var pek duyulmak istemiyor.
saolasın bütün eşe dosta atıyorum bu duyumcuyu herkes takip etsin.
ZuhahahYahu bu herifin sürekli kıyak istemesinden bıktım. Millet ona göre para harcıyor.
Ahmet Nur Çebi: "14 kulübümüzle beraber TFF'ye bir başvuru yaptık. 8+3 yabancı sınırına ek olarak +1 yabancı oyuncu oynatma hakkını bize verin dedik. Eğer oynatırsak oynattığımız maç kadar 100 bin TL ceza ödeyelim."

Sen hangi takimlisin yegenim?bunlar daha iyi günleriniz
Dursun yine yapıyor yapacağınıCok saglam giriyor hem de hissedebiliyorum
sadece sergenin değil hepimizin bıdıkoları onlarSergen? Sen misin ?
Yerli bulamadın mı yoksa 2 tane 11 oynatacağın yerliyi çekip alıncaYahu bu herifin sürekli kıyak istemesinden bıktım. Millet ona göre para harcıyor.
Ahmet Nur Çebi: "14 kulübümüzle beraber TFF'ye bir başvuru yaptık. 8+3 yabancı sınırına ek olarak +1 yabancı oyuncu oynatma hakkını bize verin dedik. Eğer oynatırsak oynattığımız maç kadar 100 bin TL ceza ödeyelim."

Vidale instadan küfür edelim belki gelmezDursun yine yapıyor yapacağını