Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Güneşe fazla yakın geldik, Derin GS(C) bizi devre dışı bıraktı. Çok şükür geri döndük.As arif gözükmüyon ortalarda yok mu haber
Transfer Haberleri ve Kırmızılar bizim işimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güneşe fazla yakın geldik, Derin GS(C) bizi devre dışı bıraktı. Çok şükür geri döndük.As arif gözükmüyon ortalarda yok mu haber
Ver kırmızıyıııııııSA nabiyonuz panpalar
hoş geldin arif. iyi olmana sevindim. bizi kırmızılarla çoşturmanı özledikİyim Cund bey, siz nasılsınız
Özledim Seni
SA nabiyonuz panpalar
Belli olmaz rengim bu isler 3 tane kulupte gelecegi olmayan os ile kurmamaliyiz ortasahayi imoonlar da azdırmıştı ama bu 3 ü ne verecegi belli 3 lü renktaş
İyim Cund bey, siz nasılsınız
Özledim Seni
SS galiba. Son 2 takımındaki istatistikleri fena değil gibi. boş yere mok atma imdilivaja 10 numara değil miydi
kariyerinde ilk kez yüksek sayıda gol atmış
kazık yemek için uygun bir adam gibi
MOTZ!!!livaja 10 numara değil miydi
Mükemmel tekniği olan bir topçu idi
livaja 10 numara değil miydi
seni hiç iyi görmüyorum üstat. saygılaro dönem futbolunu ve futbolcularını çok özlüyorum
Duyumu yanlis cikan kume duser Tier 2 olurBir Tier 1 var diger Tier 1 yok diyorsa dengeler bozulmuyor mu?
Yarım Yıl MYC yedik, sonrada karı kız nöbetine ağırlık verdim Heisbende seni rtaş nerdeydin bunca zmndır?![]()
80 yaşındaki herifin kırmızısı çürümüştür. Turuncu falan olmasın?İyi nöbetler dilerim :-)
Ekli dosyayı görüntüle 164943
B2B'ın babası ✓
Takıma Liderlik Yapar ✓
Takımı ve taraftarı ateşler ✓
Ligin sertliğine ayak uydurur ✓
Bir Vidal Kırmızısı Güzel Olmaz Mı?![]()
Olmazİyi nöbetler dilerim :-)
Ekli dosyayı görüntüle 164943
B2B'ın babası ✓
Takıma Liderlik Yapar ✓
Takımı ve taraftarı ateşler ✓
Ligin sertliğine ayak uydurur ✓
Bir Vidal Kırmızısı Güzel Olmaz Mı?![]()