- 20 Mayıs 2011
- 23.344
- 10.309
- 1.873
bizim kolpalar okan hocanın ekip için 100 tane isim salladılar kabzeler tuğberkler. hiç ses yok hiçbirinden 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum. Morutan o kadar kolay harcanacak biri değil.Boey,Omar,Cikaldau, Morutan,Gomis,Diagne gibi yabancıları göndermemiz lazım.Yerlilerden bir şekilde katkı alır Okan Hoca.
dursun adayken bile bi yoklamış - maliyeti görünce geri vites.@Emre Zeytinli Sporgecesindeki talisca bilgilerini aktarmanı rica ediyorum.
Biliyorlar bişeyler şuanda en iyi bunlar. Diğerleri tırt.raskini de o verdi ve yasaklı kaynak da volede en güçlü orta saha adayı dedi bugün
Taliscanin Nassrdaki berberi Turk, suan spacede. Talisca bize gelecek diyor.
Onların Yunus,Emre Akbaba gibi kiraya gidip ligde en az bir sezon oynayıp öyle gelmesi lazım.Bizde en fazla Carrusca olur.Çok yetenekli diyerekten bekleriz bir sezon daha, yine olmaz.Katılmıyorum. Morutan o kadar kolay harcanacak biri değil.
bek potansiyeli olan adamı evirmeyelim bence yav - bek candırKazimcan dan ÖN libero evrilir mi
egelerin yayına geçtim. transfersimoyu özlemişim
![]()
Normal mevkisini bilmiyoruz bu arada. Mustafa Denizliye takımın içinde oyuncular önermiş kazımcanı bek oynat hem sol ayaklı diyeKazimcan dan ÖN libero evrilir mi
Yokyok mu ya soyle insan yiyen brezilyali 1 orta saha
Sol açik oynamisNormal mevkisini bilmiyoruz bu arada. Mustafa Denizliye takımın içinde oyuncular önermiş kazımcanı bek oynat hem sol ayaklı diye