Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın güzel gelişmeler olacak...
:D
9bf87e145d16f02e5df6416c636ffc40eb025522.jpg

Hedef belli

Acilen 3 orta saha lazim

Man city,liverpool,manu,dortmund,arsenal,tottenham,juve,inter,milan gibi takimlarda forma sansi bulmayan veya rotasyon da az süre alan oyunculara talip olmaliyiz

Melo,eboue,fernando,nagatomo,mariano örneklerini sayabilirim

Başta @Sergen Zeren olmak üzere çoğu taraftar abartıyor.Arada bir bakarım altyapı maçlarına.Ayhan Akman çocukları harici yetenekli sayısı çok az.Net durumu somut bir örnek ile anlatayım.GS-FB altyapı maçını buradan canlı takıp etmiştik.Herkesin övdüğü Sarper felan vardı bizde.15 dakikada ben ve benim gibi birkaç taraftar bunlar torpilli dedik.Buradan iş çıkmaz,bu sahada ileride futbolcu olarak çıkacak bir isim varsa o da ne yazık ki Arda Güler diye rakip takımda oynayan genç çocuk dedik.Sonuç ortada...Zaten alt yapılar Avrupa'dan bile takip ediliyor artık.Ozan Kabak,Yunus Akgün,Bartug gibi isimlerin olacağını bizden önce Avrupalılar söylüyordu.Şimdi ise adı geçen (Akman ailesi hariç,bir de 17 yaş altı forveti var=büyük santrafor olur o çocuk) çocuk yok.Sebebini bilmiyorum ama aklıma torpil dışında başka sebep gelmiyor.
:crushed:

Hedef belli

Acilen 3 orta saha lazim

Man city,liverpool,manu,dortmund,arsenal,tottenham,juve,inter,milan gibi takimlarda forma sansi bulmayan veya rotasyon da az süre alan oyunculara talip olmaliyiz

Melo,eboue,fernando,nagatomo,mariano örneklerini sayabilirim

Karma bir planlama yapılmalı.. Ligde kendini gösteren 2 topçu bu tarz büyük takımlardan 2 topçu 2 tane de solbakken tarzı transfer ideal olur ..
Orta sahanın en az 1 tanesi büyük takım tozu yutmuş olmalı..

1656364265286.webp

Duyan da Avrupa kupası kazandıracaklar zanneder. Avrupa'da olsak tokatlanıp lige odaklanacağız diyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt