Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.122
- 51.127
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müjdemi isterim emre mor fb ye gitti. 2017den kalan idda borcuna göre keramettin ve bana azmakta rakı ismarlıcan. bugün çok mutluyum bu sebeptenGueye, talisca ve ndombele geldi mi
egelerin yayına geçtim. transfersimoyu özlemişim
![]()
Hucüm ve sol açık oynamış sonra bek oynamışNormal mevkisini bilmiyoruz bu arada. Mustafa Denizliye takımın içinde oyuncular önermiş kazımcanı bek oynat hem sol ayaklı diye
:crushed:Başta @Sergen Zeren olmak üzere çoğu taraftar abartıyor.Arada bir bakarım altyapı maçlarına.Ayhan Akman çocukları harici yetenekli sayısı çok az.Net durumu somut bir örnek ile anlatayım.GS-FB altyapı maçını buradan canlı takıp etmiştik.Herkesin övdüğü Sarper felan vardı bizde.15 dakikada ben ve benim gibi birkaç taraftar bunlar torpilli dedik.Buradan iş çıkmaz,bu sahada ileride futbolcu olarak çıkacak bir isim varsa o da ne yazık ki Arda Güler diye rakip takımda oynayan genç çocuk dedik.Sonuç ortada...Zaten alt yapılar Avrupa'dan bile takip ediliyor artık.Ozan Kabak,Yunus Akgün,Bartug gibi isimlerin olacağını bizden önce Avrupalılar söylüyordu.Şimdi ise adı geçen (Akman ailesi hariç,bir de 17 yaş altı forveti var=büyük santrafor olur o çocuk) çocuk yok.Sebebini bilmiyorum ama aklıma torpil dışında başka sebep gelmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 165053
Ekli dosyayı görüntüle 165054
Ekli dosyayı görüntüle 165055
Bu eleman iyi gibiydi bakalım ne kadar tutturacak
bişey dememişki tuttursun,anca balık tutar bu herifEkli dosyayı görüntüle 165053
:crushed:
Hedef belli
Acilen 3 orta saha lazim
Man city,liverpool,manu,dortmund,arsenal,tottenham,juve,inter,milan gibi takimlarda forma sansi bulmayan veya rotasyon da az süre alan oyunculara talip olmaliyiz
Melo,eboue,fernando,nagatomo,mariano örneklerini sayabilirim
bizim altyapıda her kategoride arda güler varrtaş kamyoneti devirmiş düz yolda.
Adam hesabı kapattı gitti ne cenabet adamsın yavEkli dosyayı görüntüle 165053