Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların oyun sistemi ne peki? 3-4-3 mü oynayacaklar? 3 lü oynayacaklar ise kanatlarının ofansif özellikli beknya da defansif özellikli kanat oyuncusu olması gerekmez mi? Öyleyse emre mor bu sistemin neresine uyuyor?
yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal fenerbahce abi.kendileride bilmiyo ne yaptıklarını.

el sharaawy 2019 model feghouli olabilir bize gelirse de,vargas isterim ben

Şu Solbakken son 2 aydır felan sakatlanıp piyasadan kaybolmuş

Linderoth gibi olmasın sonu onu da her maç en az 10 km+ koşacak diye aldıydık maça çıkamamıştı

Keza bir de Sigdursun faciası var

Kuzeylilerle aramız iyi değil

Elimizde ne kadar bütçe var bilmiyorum ama 3 transfer hakkımız olsa üçünü de orta sahaya yapmalıyız.

belli ki 5 transfer yapacağız sap bek, 3 orta saha ve santrafor

temmuzda en fazla 3 tanesi biter diğer ikisi ağustosa rahat kalır

ha 6. isim belki solbakken olur
ben satış Olmazsa sana katılıyorum - Satış olursa , yerine ek düşünürler belki (alt yapıdan A takım denemelerinide transfer sayarım bir bakıma)

shaarawy
solbakken
keita
vargas
ejuke

çıkan kanat isimleri

Ulan hırt bi insan arap kulübünü nasıl sever, izliyorum futbol yok sahada dangoz ne para manyağı adamsın lan hırbo para için yapmayacağın şey yok
Bununla ilgili geçen gün birisi şöyle diyordu. Talisca çok fakir bir aileden geldiği için kariyerden çok parayı seçmiş. Bunu kendisi de söylüyormuş. Kazandığı para ile sülalesine bakıyormuş. Hatta kendi kasabasına çok yardım ediyormuş. O yüzden ben bu çocuğa birşey diyemiyorum. Adam kendi amacını kariyer yapmak olarak belirlememiş. Bu işten çok para kazanıp ailesini akrabalarını fakirlikten kurtarmaya adamış.

Ulan hırt bi insan arap kulübünü nasıl sever, izliyorum futbol yok sahada dangoz ne para manyağı adamsın lan hırbo para için yapmayacağın şey yok
monneh.gif

"Bu sezon Al-Nassr kulübü için yaptıklarınızdan dolayı mutluyum, yönetime teşekkür ederim, oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim, artık dinlenme zamanı ve hedeflerimize ulaşmak için gelecek sezon görüşmek üzere, sizi seviyorum Nasr 🤩. "

Herif mutlu

Bütün ücretleri karşılasak bile ayrılma niyeti olmadığı açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt