Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.882
- 14.790
- 2.623
Herif de memnun Al Nasr da. Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki tane yabancı sağ bek var. kaan aynan , mert müldür, onur bulut daha kaç tane sağ bek adı çıksın kralsag bek alınacak mı ki? neden hic isim cıkmıyor?
Gecen dondu asist yapti reisŞu Solbakken son 2 aydır felan sakatlanıp piyasadan kaybolmuş
Linderoth gibi olmasın sonu onu da her maç en az 10 km+ koşacak diye aldıydık maça çıkamamıştı
Keza bir de Sigdursun faciası var
Kuzeylilerle aramız iyi değil
Gerekli parayı versem yok ben adıma bir şey yaptırmam diyeceğinin garantisi yok %90 yapardı o kadar paragöz herifUlan hırt bi insan arap kulübünü nasıl sever, izliyorum futbol yok sahada dangoz ne para manyağı adamsın lan hırbo para için yapmayacağın şey yok

teakan banlandı mı? böyle şeyler yazıyo
he dogru muldur ismi geciyor. diger ikisini duymadım ama.iki tane yabancı sağ bek var. kaan aynan , mert müldür, onur bulut daha kaç tane sağ bek adı çıksın kral
Hepsi gidecekSürekli gelecekleri konuşuyoruz, giden hiç yok. Cicaldau, diagne, gomis, omar, boey, sekidika, oğulcan vs ne olacak hiçbir şey yok ortada
hepsi son gun eyupspora kiralıkSürekli gelecekleri konuşuyoruz, giden hiç yok. Cicaldau, diagne, gomis, omar, boey, sekidika, oğulcan vs ne olacak hiçbir şey yok ortada
monopoly mi oynuyon renktas?Ilkay - 2 milyon maas + 3 milyon imza + 3 ev
Belotti - 2 milyon maas + 5 milyon imza + 5 ev
Sponsor evi. Bir de bana renktaş yerine Şefim de diyebilirsin. Artik Şef Gümüş oldummonopoly mi oynuyon renktas?