Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frankfurt ve romanın elinden almamızı nasıl yorumluyorsun?
Benim takip ettiğim kadarıyla 5 istiyorlardı, dün Vole'de benzer şeyler söylediler, o yüzden çok inanmıyorum. Alırsak büyük iş. Hatta devre arasında gelsin, o sürece kadar da Vargas çekelim. Seneye Yunus veya Kerem'den en az birini satacağız nasılsa.

1656410598497.webp

Benim takip ettiğim kadarıyla 5 istiyorlardı, dün Vole'de benzer şeyler söylediler, o yüzden çok inanmıyorum. Alırsak büyük iş. Hatta devre arasında gelsin, o sürece kadar da Vargas çekelim. Seneye Yunus veya Kerem'den en az birini satacağız nasılsa.
Maaşı çok düşük 100kdan az alıyor muhtemelen geçen baktım. Diğer takımlara göre iyi maaş verip ikna etmiş olabiliriz topçuyu. Bodo'nun Romaya zorluk çıkartacağını bir şekilde tahmin edebiliyordum italyan kaynaklarında öyle yazıyordu ama Frankfurt elimizden kapar diye dusunuyordum o şaşırttı.

Avrupa'da sürekli olamamak da oyuncu pazarlama işini zorlaştırıyor, Cenk ligde 10 gol ortalamayla oynuyordu iki şampiyonlar ligi golü attı 20'ye Premier lige gitti.

Transferler haftaya sonlanır dendi ancak bir cacık yok. Git gide tehlikeli bir hal almaya başladı bu iş.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu gidişle transferler Avusturya kampına yetişmez. Ligin ilk maçında orta saha Taylan Berkan Cicaldau izleyeceğiz gibime geliyor.

Marcao satılsa belkide sağ bek Mert Müldür ve Solbakken gelir. Külüp kasada para yok Marcao ya yüksek teklıf satılması beklıyor anlaşılan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye bir ingiliz takimi Marcaou istemiyor? Ölücü Monchi bir Arsenali görsün.

Ajax Martinez icin bonsularla beraber 25,5 milyonu kabul etmemis. Arsenal ikinci teklif olarak bonuslarla beraber 39,5 önermis. O kel 1er milyon yükseltiyor teklifini. Ölücü pinti herif.

Bu Martinez baya kücük boylu bir stoper. Ingiltere'de bunun üstüne biner o hayvan gibi forvetler.

Solbakken falan zor gelir hele hele sözleşmesi bitiyorken bize düşmez Avrupa'da yoksun adam gayet iyi bir konferans ligi geçirmiş böyle Aralık için anlaştı falan diyerek milleti beklentiye sokuyorlar Ali Naci belli ki güzel yemleniyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt