Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyadan da teklifler varmış(berkanı hatırlattı)
oyuncu hakkında görüşün nedir renktaş beğenir misin
Konya maçlarında beğeniyorum ama 5'ten aşağı alamayız. O yüzden istemem. 25 olmasa isterdim. Bir de Anadolu'dan topçu alınca sendeki maaşları bildikleri için maaşları da yüksek oluyor. Danimarka'dan aldığın topçu gibi olmuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok güzel - haftaya (bence gününü bile riske etmesinler , yatırsınlar parasını alalım) - iyi teklife gayet iyi , adam %30 ilk 11 oynadı istiktrarsız kullanıldı ona rağmen maliyeti kadar kar bırakırsa ne ala (ve istiyorsa - ki istiyor)

Umut Bozok çözmek önemli - adam bekle bekle nereye kadar - gelsin kampa katılsın. Ben halilvari serbest forvet kafası takılabilir diyorum eğer çift forvete dönerse okan zaman zmaan.

Ben Solbakken işini tam anlamadım,yni bonservisi çözersek şimdi - çözemezsek Solbakkenle free ye çıakcağı zaman için mi anlaşmışız ? ben bir an önce hallolsun o iş diyorum - bahse geçen para risk değil.

Trabzon haberinde Kaan Ayhan'a hakkaten 5 M falan veriyorlarsa Merti 7'ye bitirelim kapansın konu (hakikaten hala ihtimal varsa - şu menajer konuşmaları uyuz ediciydi , ben istememezlik olacağını sanmıyorum alacağı maaşla oradan 100 kat daha kaliteli yaşar burda - hangi topçu hayır der)

jesus.webp

AğZıR MisuNiz ?

-------------------------batu--------------------
Sag bek----nelsson----abdül-----pva
---------------fernando-----haci------------
Yunus-------------talisca---------kerem
-----------------------dovbyk------------------

Denayer, solbakken sag beki de kendiniz ekleyin :giggle:

Bizim maks satışımız 15 oluyor. 12 bir forvete vermek hata olur. Zaten Dovbyk gitti gibi. Amir'e 3 milyon €'luk İtalya'dan teklifler geldi, 4-5 'ten aşağı olmaz. Fernando-Haci'nin kalite anlamında Taylan-Berkan'ı 1 seviye yukarı taşıyacağını düşünüyorum. 5 yıldır eğlencesine oynayan adama para gömeceğiz diye 6 ile 8'i boşlamamalıyız.
Bi tiktan fazlasi olur, bende isterim ndombele gelsin ama gercekler farkli.

Gurbetçi oyunculardan sağ bek alınabilir.Hem daha ucuz bonservisi olur hem de daha az bi maaşa anlaşırsın.Onur'a 2-3 milyon euro bonservis verilmez..

Galatasarayli cüneyt arkin ölmüş.Allah rahmet eylesin.twiterda her kulube eşit yaklasmis,basarilar dilemiş ve sampiyonluklarda tebrik etmiş.bjkye bagista bile bulunmus acidigindan.adam gibi adam:sarıkalp::kırmızıkalp:

Orta saha transferi çok önemli ancak hala bir gelişme olmadı. 2 orta saha kampa yetişmeli idi, geçen sezon orta sahamız yok diye bu hallere geldik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklentiyi o kadar yukselttilerki benim bekledigim
Sorloth bonservis
Talisca bonservis veya opsiyonlu kiralik
Yine de yukarida yazilanlar gibi Fernando ve Mathias gelirse de üzulmem ama bize net forvet lazim.

Orta saha transferi çok önemli ancak hala bir gelişme olmadı. 2 orta saha kampa yetişmeli idi, geçen sezon orta sahamız yok diye bu hallere geldik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben çalıştıkları isimlerin o kadar kolay iş olduğunu düşünmüyorum açıkçası - öyle olsa zaten OS diyerek transfer konuşmaya başladılar , hat yapmazlar o konuda.

İkinci kampı baz alıyorum ben

Bu fb tayfası sanırım gs muhabirlerini fonlamış..Daha 1 hafta bile olmadı Okan Buruk kimseye ön yargıyla bakmıyorum tarzı şeyler söyledi.

İlk idmandan sonra güya Ömere seni istemiyorum demiş ???

Abdülkerim transferinden sonra da takımda dengeler bozuldu felan diye haberler vardı

Yine bir algı operasyonlarıyla karşı karşıyayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt