Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Anlasilan bü günde bos gececek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Edmílson Junior - Spelersprofiel 25/26
Edmílson Junior, 31, uit Qatar ➤ Al-Duhail SC, sinds 2018 ➤ Linksbuiten ➤ Marktwaarde: 2,50 mln. € ➤ * 19 aug. 1994 in Liège, Belgiëwww.transfermarkt.nl
bu nasıl
İyi hoca da hep iyi takımlarla başarılı oldu.Al Hilal gibi burda da başarısız olmasını isterizJorge Karpuz 'dan her şey çıkabilir .. hatta bilmiyorum ki adam hayatında 70M civarı değerinde takım çalıştırmış mı hiç (milli hariç)
Riva'dan kırdırılan + Florya'nın geri alınma parası dışında 1.9 milyar TL gelecek. Kırdırılan para ve onun sayesinde sermaye artışından 90 milyon dolar katkısı olmuş kulübe. Denizbank kredisi kapanmış döviz cinsindenmiş kalanı da 20 milyon dolar civarı sanırım transferde kullanıldıBu ne arsa payımı villalara satıldıktan sonra toplam gelecek paramı ?
Toplam paraysa sudan ucuza gitmiş
Kıtır Sushi sever misinGS gs'de şakasını yapan gülen like atsın onlari da engelleyelim
kemalden soğumama ramak kaldı üstatGS gs'de şakasını yapan gülen like atsın onlari da engelleyelim
Blokaja aldım kendisinikemalden soğumama ramak kaldı üstat
kemalden soğumama ramak kaldı üstat
Blokaja aldım kendisini
Sanırım Poulsen 'in sakatlığı sonrası Tedesco Sörloth 'un takımda kalacağını açıklamıştı. Yani en azından sezon başlayıp Poulsen 'in iyileşme sürecini görene kadar Sörloth 'un gitmesine izin vereceklerini sanmam. Bizim tam olarak Weghorst tipinde çalışkan bir hedef forvete ihtiyacımız vardı veya Strasbourg'da ki Ajorque gibi aslında Sörloth da benzeri tipde bir forvet hem fizik üstünlüğü olan hem de süratli bir forvetin bizim ligimizde iş yapmaması saçmalık olurdumostafayı 8 e satıp gidip o parayla sörlothu alalım