Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam yanında marke eden biri varsa topa koşarken önüne geçmeye çalışıyor korkmadan - çok önemli özellik

sayısız faul alır.

birde bir tek benmiyim sırtında da 9 yazdığı için mi ... sırtı dönük halinde fiziksel olarakta Fernando Torres'i mi andırıyor herif (tip olarak - moveki yada futboldan bağımsız)
03172DA1-C897-4BE8-B366-7EC9453F47ED.gif

şu adamı almadık zamanında daha kötü muhammede 4.5 saydık. şimdi de seferovic falan kovalıyoruz.

şu golü bizim takımda atmayı akıl edecek adam yok. alıp iki üç kere dürtüp rakibi önüne çekecekler illa. belki cica atar

Her gün yeni bir hedef belirliyoruz maşallah tam Ağustos sonu apo reis transfer dönemi gibi önümüze gelen her ismi medyaya duyurup haber pompaliyor yönetim ben ciddi bir girişim olduğuna inanmıyorum birçoğunun Solbakken konusu mesela söylenenlerin çeyreği kadar anca ilerleme vardır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatih terimin 96-2000 arası takımda görmek istediği hollandalı yıldız futbocu kimdir?

şu golü bizim takımda atmayı akıl edecek adam yok. alıp iki üç kere dürtüp rakibi önüne çekecekler illa. belki cica atar

tekte adım ayarlayıp bu şutu atacak adam kesinlikle yok - düzeltmeden şuta geçen adam çok ufak PvA nadiren.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt