Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca denen adam zamanında ManU kendisini isterken para için Çin'e giden adam. Bunu eleştirdiğim için söylemiyorum, adamın düşüncesi böyledir ama yani geleceğim nokta şu ki bu adamı kandırabileceğimiz tek şey para. E onu da zaten Araplardan fazlasıyla alıyor. Bence hiç ihtimali olmayan bir transfer. Kendi kendimize beklenti yaratıp sonra hayal kırıklığına uğramayalım. Ama tabi hayalimiz var; AnderSoon.

ADS'de deniyordu böyle golüde var (bize çaktığıda var deplasmandaki maçta)

Yunus'un bizim takıma monte olup adapte olması önemli ADS verimini görmek için kendi özelinde konuşursak.

Benim yorum şut becerisi kıyası değil tbai bu arada - bu adam yalancı gezen forvet gibide iş yapar - illa kanat düşünmüyorum misal.

Yunus'uda illaki kanat görmüyorum , yay çevresinde göbektede Yunus bal yapan arı olur.

zaten bana göre her futbolcunun günümüzde +1 mevkii becerisi olmalı - misal Kerem için aynı şeyi diyemiyorum. Her daim çizgi adamı Kerem. Okan'ın elinde epey malzeme var - iyi işlemesi lazım saha içi - oyun içi değişimleri

3:56da güzel sprint atmış

bizim takımdaki orta sahaların/kanatta oynayanların (Kerem hariç) yapmadığı bir şey daha:

ilk goldeki paslaşmada koşmayı bırakmıyor ... bizde pası veren frene basıyo genelde - Kerem genelde devam ediyor pozisyın kovalamaca- çok nadir Berkan ya allah ayarsız giriyor içeri.

bunu yapıpta klas golümüz PvA'dan gelmişti ceza saasında tık tık larla

senin dediğin sprint sonunda yumuşak ortada çok iyi bence.

abi bu adamı yapıştıralım hemen bence - bütün yeniler lig süresince alayı katkı yapıp iyice oturur....iyice bizim formayı giysin istiyorum şimdi

evil.gif

Kaan Ayhan için Ts 6 milyon euroya yakın bonservis ödeyecek diyolar.Yabancı sınırının eskisi gibi olması gerekli..

her ne kadar önemli bir gol olsada, bana göre şutu net değil (yere sekmesi gol yapan oluyor dış falsoyla) ama o niyetle vurduğuna emin olamıyorum üstad.

baya özlemim var yaydan zımbalayan adamımız ya da sert plasesi olan adamımız olsun. Morutan'da var o ümidimde devamlı izlyemedik merkezdede hiç denenmedi

cica özelinde değil - tüm takımın şut kalitesi düşük bence.

Bomba soruyu bırakıyorum.
Solbakken gördüğüm kadarıyla Talisca’ya benziyor stil olarak. O’nun gibi uzun boylu ve sprinter. Bence 10 numara oynar gibi. Sadece kanat oynamasına gerek yok.
Gbamin
Yunus Solbakken Ndombele Kerem
Botheim​

Sampdoria’dan şu elemanı alalım. Gueye’nin gençliği tam aranan kan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt