Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçta kale arkasında golü görebileceğim en iyi açıdaydım. Top kaleye gelirken yavaşlatılmış çekim yaşadım o anı. Ne kadar sert bir şut olduğunu özeti izlerken fark ettim. 1/4x fln yaşadım o anı..

Çok iyi anı renktaş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bomba soruyu bırakıyorum.
Solbakken gördüğüm kadarıyla Talisca’ya benziyor stil olarak. O’nun gibi uzun boylu ve sprinter. Bence 10 numara oynar gibi. Sadece kanat oynamasına gerek yok.
Gbamin
Yunus Solbakken Ndombele Kerem
Botheim​
Hiç benzemiyor stili Talisca’ya. Talisca daha az efor , daha estestik bir adam.

Bu arkadaş daha mücadeleci bir isim. Torres’in gençlik yıllarını andırır tabi kalite olarak değil

Beknaz hariç topçular gram fizik çalışmamış. Kürdan gibi bacakları. Emin Bayram Bolu’da kasmış o kadar.

her ne kadar önemli bir gol olsada, bana göre şutu net değil (yere sekmesi gol yapan oluyor dış falsoyla) ama o niyetle vurduğuna emin olamıyorum üstad.

baya özlemim var yaydan zımbalayan adamımız ya da sert plasesi olan adamımız olsun. Morutan'da var o ümidimde devamlı izlyemedik merkezdede hiç denenmedi

cica özelinde değil - tüm takımın şut kalitesi düşük bence.

Karı gibi sut çeken topcudan hayır gelmez zimbalayacak Sneijder abimiz gibi..

Ligi Omar-Boey ile de götürürüz bir sekilde. Marcao ve Mohamed'i satip 2-3 tane orta saha alalim artik. Baslayacam Mert muldurune sag bekine

💥 Avusturya kampına kadar Galatasaray günü çift idmanlarla geçirecek. Antrenmanlar kuvvete ve kondisyona dayalı olacak. (GSTV)

Monchi'nin sarı-kırmızılı takıma önerdiği teklif ise 8 + 2 milyon Euro oldu. Bir süredir bu teklifi düşünme aşamasında olan Galatasaray yönetimi toplamda 10 milyon Euro'luk teklife onay verdiği an Marcao, Sevilla forması giyecek.

- Burhan Can Terzi

Marcao ile anlaşmaya varıldı
İspanyol Sevilla kulübünün sportif direktörü Monchi'nin bizzat yürüttüğü görüşmelerde Marcao ile anlaşmaya varıldı

Önerilen teklif
Monchi'nin sarı-kırmızılı takıma önerdiği teklif ise 8 + 2 milyon Euro oldu.

Galatasaray'ın onayı bekleniyor
Bir süredir bu teklifi düşünme aşamasında olan Galatasaray yönetimi toplamda 10 milyon Euro'luk teklife onay verdiği an Marcao, Sevilla forması giyecek.

Ajansspor

İspanyol Sevilla kulübünün sportif direktörü Monchi'nin bizzat yürüttüğü görüşmelerde Marcao ile anlaşmaya varıldı

Önerilen teklif

Bir süredir bu teklifi düşünme aşamasında olan Galatasaray yönetimi toplamda 10 milyon Euro'luk teklife onay verdiği an Marcao, Sevilla forması giyecek.

Ajansspor
Bedava verelim bence üzerine parada verebiliriz saçma sapan haber şu fiyata satarsa yönetim kendi kuyusunu kazar

Bomba soruyu bırakıyorum.
Solbakken gördüğüm kadarıyla Talisca’ya benziyor stil olarak. O’nun gibi uzun boylu ve sprinter. Bence 10 numara oynar gibi. Sadece kanat oynamasına gerek yok.
Gbamin
Yunus Solbakken Ndombele Kerem
Botheim​
Yunus - Solbakken ikisinin o şekilde kullanılabileceğine bende katılıyorum.

ikisi arasında Solbakken sanki daha dip çizgici (Kerem vari) dribblingle özellikle - Yunusun merkeze girip iş yaptığı çok bu sezon ama ikisininde ince meziyetleri var - forvet arkası / kanat konusunu üstlenebilirler bencede.

ha yeterki 6 -8 mevkisi topu taşıyan adam eksiltiğ gol pasını çakan net adamlar olsun...

6 ve 8 CUK adamlar olursa top kapıp tek pasta Kerem - Yunus- Solbakken ve tarzı adamları direkt kaleye götüren tek topu atarlar (çok izleriz öyle gol - Onyekuru ve rodriguezde izlediğimiz gibi biraz , Fernando kapıp çok besliyordu onları tek uzun yerden havadan net paslarla ) forvette seri olursa kanatlar ve forvet muazzam gol istatistiğine kavuşacaktır.

bütün bu ileri hat adamalrının meyve vermesi top kapan ve hızlı kullanabilecek aklı ve farkındalığı olan 6 ve 8 no ...harbi çok nokta atışı olmaları lazım(isimden bağımsız becerileri olarak)

Monchi'nin sarı-kırmızılı takıma önerdiği teklif ise 8 + 2 milyon Euro oldu. Bir süredir bu teklifi düşünme aşamasında olan Galatasaray yönetimi toplamda 10 milyon Euro'luk teklife onay verdiği an Marcao, Sevilla forması giyecek.

- Burhan Can Terzi
Şu habere inanan üstüne bu teklifi düşündüğümüze ikna olan var mı harbiden

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önerilen teklif

Ajansspor
10 milyona satan haindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt