Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.895
- 14.813
- 2.623
8-10 milyon Euro’ya satacağıma ya üçlü defans oynarım ya da Abdülkerim- Marcao sol stoper rotasyonu yaparım da o paraya satmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten mustafa cengizle kavgali olduğu icin almislardi bunu muhabir olarak.burhancan kolpacısı tam yerini bulmuş.
Birde yarisin sonuna yaklasan kaplumbaga gibi konumasi yokmu.burhancana artık inanmasanız iyi olur.sizi sinir etmek için haber yapıyor.gedsonda sıctı zaten,yeter bu kadar makara kokora
Tabii dediğin gibi 6-8 çok önemli. Bunların üst düzey olması gerekiyor. Ben Solbakkken’in orda çok iyi oynayacağını düşünüyorum.Yunus - Solbakken ikisinin o şekilde kullanılabileceğine bende katılıyorum.
ikisi arasında Solbakken sanki daha dip çizgici (Kerem vari) dribblingle özellikle - Yunusun merkeze girip iş yaptığı çok bu sezon ama ikisininde ince meziyetleri var - forvet arkası / kanat konusunu üstlenebilirler bencede.
ha yeterki 6 -8 mevkisi topu taşıyan adam eksiltiğ gol pasını çakan net adamlar olsun...
6 ve 8 CUK adamlar olursa top kapıp tek pasta Kerem - Yunus- Solbakken ve tarzı adamları direkt kaleye götüren tek topu atarlar (çok izleriz öyle gol - Onyekuru ve rodriguezde izlediğimiz gibi biraz , Fernando kapıp çok besliyordu onları tek uzun yerden havadan net paslarla ) forvette seri olursa kanatlar ve forvet muazzam gol istatistiğine kavuşacaktır.
bütün bu ileri hat adamalrının meyve vermesi top kapan ve hızlı kullanabilecek aklı ve farkındalığı olan 6 ve 8 no ...harbi çok nokta atışı olmaları lazım(isimden bağımsız becerileri olarak)
yasaklayın burhancan ve mehmet özcanıBu burhan denen adama giderek uyuz olmaya başladım sağdan soldan menajerlerden ne alıyorsa bilemeyeceğim artık özel haber niyetine aptal saptal haberler yapıp duruyor. yok mendy yok 8+2 yi GS düşünüyor
Burhan denen menajer habercisinin gazına gelmemek lazım 8+2 falan değildir haluk bu satış konusunda en tutarlı adam en son 11 milyonu reddetdiğimizi ve 15 de pazarlığa başlayacağımızı söylemişti.herkes 15-17 arası gidecek diyor. bu neden 8+2 dedi şimdi
1 tusunu tutturamamis.herkes 15-17 arası gidecek diyor. bu neden 8+2 dedi şimdi
Ne oldu bu Nevzat ve Serhan bombalar patlayacak hazır olun falan diyorlardı sesleri kesildi. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum benim yavaştan işler sarpa sarıyor gibi.
bunlar topçuyu kafalayıp işi oldu bittiye getirme derdinde sanırım