Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neresi yüksek transfer bütçemiz 40 m Euro değil mi ? Yönetim bu adamı yüksek maliyetle almayan Ndombele , Sanson u mu alıcak ?
Anlaşılan kasada para yok , Marcao yu satıp gelen parayla transfer yapacağız
Bıktım şu çingene pazarlığı alın ne istiyorsa direkt para verin Mert Müldürü , Solbakkenı alın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok oyle birser kim dedi 40m euro diye herkes gaza gelmis

solbakken ve mert transferlerini çok önemsiyorum

evet orta sahaya baba 2 transfer lazım ama gelecek sezonları dagerek oynayarak gerekse satarak bize kazandıracak isimleri de bir yandan almaya yetiştirmeye devam edelim

nelsson mert kerem yunus solbakken harika yatırımlar olmaz mı

bunun yanında cica ve morutan da kalacaksa ekstra olur

Şöyle bir bakıyorum geçen seneye göre kadromuza şu anda Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakçı ikilisini ekledik

Abdülkerim geçtiğimiz sezon en iyi yerli stoper performansını sergiledi mi? Tartışmasız öyle hatta Marcao ve Kim-Min Jae ile birlikte ligin en iyi stoperlerinden birisiydi gösterdiği performans ile

Diğer tarafta Yunus aynı şekilde ligdeki en iyi yerli sağ kanat oyuncularından biri olabilecek bir performans gösterdi.

Geçen seneye göre en büyük avantajımız bu olabilir. Sadece Kerem değil Abdülkerim ve Yunus da oynadığı zaman bu takıma ciddi katkı sağlayabilecek yerli oyuncular. Keşke bir 4. yerli oyuncumuz daha olsaydı bu oyunculara ek olarak elimiz ciddi şekilde rahatlardı

Yerli kadromuz son senelerde hiç olmadığı kadar iyi. Sorun yabancılarda. Yabancı oyuncularımız tartışmasız katkı verecek isimler olmalı.

solbakken ve mert transferlerini çok önemsiyorum

evet orta sahaya baba 2 transfer lazım ama gelecek sezonları dagerek oynayarak gerekse satarak bize kazandıracak isimleri de bir yandan almaya yetiştirmeye devam edelim

nelsson mert kerem yunus solbakken harika yatırımlar olmaz mı

bunun yanında cica ve morutan da kalacaksa ekstra olur
3 tür önemsemiyorum diye okuyorum paragrafın geri kalanıyla ne alaka diyorum. açlık başa vurmuş

Seneye son senesine girecek ya beleşe gider ya da <10'a satarsın.

15 m euro ve üstüne satmak ziyadesiyle mantıklı şu an. 10'a satmaya gerek yok.

20 üstünü top 5 lig dışından gelen bir stopere verdikleri tarihte toplasan 3-5 kere olmuş zaten.
15 milyon euro benim kırmızı çizgim, olmuyorsa 2 yıl daha kullanalım daha iyi zaten 4 milyon euroya aldık.

Biz bunu yapmak isteyince işte oyuncu mutsuz olur vs hikayeleri konuşuluyor ama mesela Gedsonda bizi umursamadı benfica adam kapımızda

yatıyordu keza Denayer vs daha nice örnek var.Daha farklı talipleri çıkabilir stoper transferleri sonrası avrupada olacak villareal olabilir mesela.

20 m€ ya satabilcegimiz adam icin sonucta 15 m€ alacagimiz icin sükür edecek duruma geliyoruz. Yok ya bu satis isini beceremiyoruz hakkaten.
Muriç baltasından ucuz haaa, bu fiyata satıyosan çulsuzsun arkadaş, demekki o cüzdanın içi boştu. Satmıyorum ve paraya ihtiyacım yok demesi bu kadar zor mu yahu bu kadar mı kabiliyetsizsiniz. Yazıklar olsun.

cümle güzel başlamıştı aslında ama şöyle birşey oldu biterken
2siu6l.jpg
5e50339799558bc9dc978747399d4b34.jpeg

Yerli kadromuz son senelerde hiç olmadığı kadar iyi. Sorun yabancılarda. Yabancı oyuncularımız tartışmasız katkı verecek isimler olmalı.
Hıh işte şimdi tam olarak yabancı oyuncularımızı yüksek kaliteye çekmenin vakti. İlk Avrupa kampımız bitene kadar mümkünse 3 en en kötü ihtimalle 2 yabancı kaliteli orta sahanın alınması gerekiyor

Sonra iyi bir kanat oyuncusuna mı gidiliyor, Boey den çıkıp sağ bek veya Mostafa dan çıkıp forvet mi alınıyor ona bakarız

Şimdi en iyi en mücadeleci oyuncumuz marcao'yu satıp, yerine daha kalitesiz bir adam koyduk zaten 13. durumda tamamladık ligi.

Orta sahaya gerçekten kaliteli adamlar almazsak yine patlarız keza forvetede.

Orta saha ve hücum oyuncuları daha fazla para ediyor ve Araplara, Abd'ye, Uzakdoğu'ya vs. satılabiliyor. Stoperlerin piyasası hem daha düşük hem de satılabilecekleri pazar daha az.

Bize mevcut kadroya (Marcao'yu satıldı sayıyorum) 4 transfer yeter

6 no Fernando

8 No transfer

10 No Vargas (sol kanat aynı zamanda)

Forvet (transfer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt