Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
yine beşiktaşı soktu araya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis fransada full oynamıs nerdeyse ve skora etkisi baya iyiBu sansonu hiç ama hiç istemiyorum isinmadim gelmesini de istemiyorum
fernando - berkan - sanson
![]()
iyi topçu gibi gözüküyor reis ztn. bizimkiler maddi külfetin altına girip getiriyorsa sakatlık konusunda emin olup getiriyorlardır diye umuyorum. bakalım kampa yetiştirebilirler inş artık geç kalındıreis fransada full oynamıs nerdeyse ve skora etkisi baya iyi
Hani kim aktı da kuzenAksam oldu gene akmaya basladi. Sabahina iptal haberlerini aliriz heycanlanmayin
kim nereye gidiyorbarani berkay ile karistirmistir
Hayirlisi olsun diyelim daha atletik ve fizik gücü yüksek oyuncu tercih ederdim ama DOS olarak Kim gelecek orasi kritik bence sansonun kalitesi direk etkilerreis fransada full oynamıs nerdeyse ve skora etkisi baya iyi
evrakları hazırlanıyo yakındırSoralım
@Ahmet Usta ?
Evet ama zaten memnun degiller. Bence baska birini alirlar ( Tabi Sorloth 10 - 12 civarina satarlarsa )sorloth salmaz liepzing
sakatlık problemi var orada paulsen miydi neydi
2016 dısında ciddi sakatlıgı yokiyi topçu gibi gözüküyor reis ztn. bizimkiler maddi külfetin altına girip getiriyorsa sakatlık konusunda emin olup getiriyorlardır diye umuyorum. bakalım kampa yetiştirebilirler inş artık geç kalındı
Sanson yakin, fernando tamam, solbakken ibre bize döndu haberleri geliyor yaHani kim aktı da kuzen
5 den fazla veren olmaz -sahsi fikrimEvet ama zaten memnun degiller. Bence baska birini alirlar ( Tabi Sorloth 10 - 12 civarina satarlarsa )