Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samson'un marsilya maçlarına bakındım biraz , beğendiğimi söyleyebilirim - ama tabi takım olarak oynadık oyununda etkisi vardır bunda.

Bir yandan diz sakatlığı geçmi var - 4 aylık sakatlık süreci yaşamış - o tatsız bir detay.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla maliyeti uygun olacaksa 6 numara için Fernando veya Hadziahmetovic ikilisinden birini isterdim. Gueye & Torreira & Witsel gibi isimler çok güzel tabii ki keşke gelse Gueye ama çok zor transfer bunlar geleceklerini hiç sanmıyorum

Fernando veya Hadziahmetovic çok mantıklı geliyor bana

Haluk'lar -sanırım- Sanson'u opsiyonlu kiralık yapıp diğer ikisini yüksek bonservisli yapmak istiyoruz demişti.
ben rodoplardan fernando + 2 bonservisli os diye anladım ama senin dediğin de olabilir.
bugun sinan yılmaz da tam tersi birşey söyledi. kiralık os + mert müldür diye duymuş. istediğimiz orta sahaların bonservisini alacak gücümüz yok demişler.

bu kadroya fitim

90872266fe80475dfca3815763f266ad1967757.jpg
Vargas'ı 10 numara mevkisine al kerem'i kanata koy daha iyi kadro olur.

1656447929657.webp

Fransa Ligue 1 ekiplerinden olan ve yetiştirdiği genç yıldızlarla tanınan Montpellier'de kulüp başkanı Louis Nicollin, çok önemli bir itirafta bulundu.

Fransız basınına konuşan Louis Nicollin 20 yaşındaki yıldız Morgan Sanson için önemli teklifler aldıklarını belirtirken ''Sanson için hergün bir teklif alıyoruz. Dinamo Moskova, Lyon ve Galatasaray'dan da teklif aldık. Daha birçok kulüp var... Ancak daha önce de söyledik. Sanson'u bu yaz satmak istemiyoruz'' sözleriyle Galatasaray'ın genç oyuncuyla ilgilendiğini itiraf etti.

19 haziran 2015

Ekli dosyayı görüntüle 165243

Fransa Ligue 1 ekiplerinden olan ve yetiştirdiği genç yıldızlarla tanınan Montpellier'de kulüp başkanı Louis Nicollin, çok önemli bir itirafta bulundu.

Fransız basınına konuşan Louis Nicollin 20 yaşındaki yıldız Morgan Sanson için önemli teklifler aldıklarını belirtirken ''Sanson için hergün bir teklif alıyoruz. Dinamo Moskova, Lyon ve Galatasaray'dan da teklif aldık. Daha birçok kulüp var... Ancak daha önce de söyledik. Sanson'u bu yaz satmak istemiyoruz'' sözleriyle Galatasaray'ın genç oyuncuyla ilgilendiğini itiraf etti.

19 haziran 2015
Bunu Turgay Kıran istiyordu o dönem. Seçim vaadiydi.

Ekli dosyayı görüntüle 165243

19 haziran 2015

cenk ergün o zaman da mı vardı

öyleyse fikrini takip ediyor demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt