Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Fernando o +3'ün topçusu işte.Pedro+Sanson+Fernando iyi güzel ama 1-2 tane +3 yabancı için de topçu alın hem bunları yedeklesin hem Taylan ı görmeyelim artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando o +3'ün topçusu işte.Pedro+Sanson+Fernando iyi güzel ama 1-2 tane +3 yabancı için de topçu alın hem bunları yedeklesin hem Taylan ı görmeyelim artık.
golcü götü var bunda. Gelsin
+3 = 21 yaşaltı en az 10 kez herhangi bir yaş grubunda milli forma giymiş.Fernando o +3'ün topçusu işte.
golcü götü var bunda. Gelsin
Bunların hangisi İtalyan ?Türk olanı paylaşmış
![]()
![]()
ÜsttekiBunların hangisi İtalyan ?
tier 1 soru isareti
O +3'ten bahsetmiyorum yav. 8+3'ün artı 3'ünden bahsetmiştim ben.+3 = 21 yaşaltı en az 10 kez herhangi bir yaş grubunda milli forma giymiş.
Oyuncu kendi feshetmiş ama, Fifa'nın verdiği izin farklı.Bence girmez.UEFA,FİFA Rusya’ya diş biliyor.Lehlerine karar vermez.
/2018/Latest World & National News & Headlines - USATODAY.com
USA TODAY delivers current national and local news, sports, entertainment, finance, technology, and more through award-winning journalism, photos, and videos.www.usatoday.com
Herif dopingden ceza yemiş
Cagliari'nin forveti Joao Pedro, yasaklı bir madde için pozitif test yaptıktan sonra futboldan men cezasıyla karşı karşıya. ANSA, Cagliari'nin 11 Şubat'ta Sassuolo'ya karşı golsüz biten maçından hemen sonra Joao Pedro'nun sisteminde idrar söktürücü hidroklorotiyazid bulunduğunu bildirdi.
Ayrıca, İtalya'nın ulusal dopingle mücadele mahkemesi, Brezilyalıyı bir sonraki duyuruya kadar askıya aldı. Cagliari'nin forveti Joao Pedro, yasaklı bir madde için pozitif test yaptıktan sonra futboldan men cezasıyla karşı karşıya.
ANSA, Cagliari'nin 11 Şubat'ta Sassuolo'ya karşı golsüz biten maçından hemen sonra Joao Pedro'nun sisteminde idrar söktürücü hidroklorotiyazid bulunduğunu bildirdi. Ayrıca, İtalya'nın ulusal dopingle mücadele mahkemesi, Brezilyalıyı bir sonraki duyuruya kadar askıya aldı. 26 yaşındaki oyuncu, sezonun başında Sardunyalılarla yeni bir sözleşme imzaladı, ancak sahada en iyi zamanlarını geçirmedi ve ayrıca dört maç dalış yasağı aldı.
/2018/
ve 6ay
bişi ifade eediyo mu sana