Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kadro .. Gönül Sorloth ister ama Muriq böyle bir kadroda çok siritmaz Kerem-Solbakken-Pedro skor yüküne ciddi katkıda bulunur..
bana göre Solbakken/Yunus rotasyonu - Pedro - Kerem hangi forveti koyarsan koy , bitirici vuruşu varsa inanılmaz gol attırır o forvete.

bundan bağımsız Vedat'ı asla istemiyorum , hem içime sinmiyor hem elimizde patlar görüşündeyim - Sorloth olmasa bile o tipte genç forvet lazım 23-25 yaşlarında.

he bu 3lü ve forvetin çalışması için presi top kapması ve hızlı top kullanabilen 6-8 lazım. onların kalitesiyle doğru orantılı bu tarz ileri hattın katkısı

hatta bir adımda ileri gidiyorum - ofansif olumlu oyun oturduğunda burada hangi adamı denesen yükselir - morutanı hatta cicayı bile katıyorum.

Hasan Şaşi sever misin efsanemiz der misin yani

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demem

Efsane statüsü benim açımdan başka düzeyde Ali Sami Yen,Fatih Terim,Metin Oktay vs bunlar efsanemizdir

Hasan Şaş olsa olsa simge topçumuzlarımızdan

Neden örnek verdiğini anladım da Hasan Şaş'ın açıklamalarına bakarsan ve Tr'de kurumların kimlerinde ellerinde olduğunu düşünürsen o cezanın tartışmaya açık olduğu kesin

İtalya'da öyle durum var mı emin değilim

Jovic kiralil fiorentinaya
Piatek denesek mi yine

Scout da scout sürekli sürekli herkes genç gelsin scout gelsin ucuza alıp parlatalim ya takım genç zaten arkadaşlar baydı yani alternatif oyuncu olacaksa scout olsun o geleceğine genç alalım sonra bu takım niye yeniliyor yarismaci kimliğini yetirdi ucuza gelen Scout oyuncusu Boey oluyor işte en fazla bir yeri aksak çıkıyor ucuza kaliteli genç oyuncu diye bir şey yok anlayin artık bu takımin lider oyunculara ihtiyacı var Morutan niye bunalıma girdi mesela çünkü çocuğa direk ağır sorumluluk verdin noldugunu bile anlamadı saha içinde yükü alacak 3-4 tane en az kaliteli tecrübeli isim gerekiyor Benfica Porto denir hep Benficada Adel Taarabt oynuyor 33 yaşında bize gelecek olsa bir tarafıyla dalga geçer ihtiyar der bizim taraftar

Demem

Efsane statüsü benim açımdan başka düzeyde Ali Sami Yen,Fatih Terim,Metin Oktay vs bunlar efsanemizdir

Hasan Şaş olsa olsa simge topçumuzlarımızdan

Neden örnek verdiğini anladım da Hasan Şaş'ın açıklamalarına bakarsan ve Tr'de kurumların kimlerinde ellerinde olduğunu düşünürsen o cezanın tartışmaya açık olduğu kesin

İtalya'da öyle durum var mı emin değilim
İtalya bunların ağa babası şikedir yozlaşmış yöneticidir yıllarca İtalya başkanı Milan başkanligi da yaptı

Yunusu bu yerli sınırında satmayız bence zaten satmayalımda izleyelim 1 yıl herifi yav.

katil topçu istemiyoruz !!!

Şimdi şöyle bir şey

Harite 7 m ödenecekse Pedro daha iyi gibi duruyor yaşlı maşlı ama

Bu ikisi arasında tercih yapacaksam Pedro olurdu

Daha iyisi bulunabileceği kanısındayım.Gerekirse bonservise biraz daha koyup maaşı az oyuncu bulmalıyız

Oyuncu satmak istiyorsak ilk kural bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt