- 26 Ocak 2021
- 41.515
- 40.797
- 3.078
Hızlı bir eğitimden geçirmen şart kolpaların şefi olarak karışmaman doğru olmaz.Beni alet etme Naci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlı bir eğitimden geçirmen şart kolpaların şefi olarak karışmaman doğru olmaz.Beni alet etme Naci
Ilk basta kolpa'nin 4 elementi olanHızlı bir eğitimden geçirmen şart kolpaların şefi olarak karışmaman doğru olmaz.
Az bile söylemişim. Afrika Kupası'na giden herhangi birini istemiyorum.Hakim Ziyeh ister misin

@Kolpa Kemal Kürek bundaki ne damarı rengo?
arteria faciallis@Kolpa Kemal Kürek bundaki ne damarı rengo?
evet çünkü insan hakları mevzuAdam giymek zorunda mı gökkuşağı fontlu formayı ? Herkesten saygı bekleyip insanların inançlarına ve bakış açılarına saygı duymamak da komik. Adama zorla bir şey dayatıp da yapmayınca homofobik falan demek de direkt woke faşizminin özeti olmuş. Aslan gibi topçu keşke gelseydi.
ciddiyete bürünmüşsünarteria faciallis
Bunu destekleyen oyunculara bileklik verseler isteyen taksa, daha naif bir davranış örneği olurdu hakikatten. "Formayı böyle yaptık giyeceksin" de ayrı bir zorbalık. Gerçi sömürgeci Fransızlardan da doğru bir insan hakları savunuculuğu beklemek saçma biraz.Adam giymek zorunda mı gökkuşağı fontlu formayı ? Herkesten saygı bekleyip insanların inançlarına ve bakış açılarına saygı duymamak da komik. Adama zorla bir şey dayatıp da yapmayınca homofobik falan demek de direkt woke faşizminin özeti olmuş. Aslan gibi topçu keşke gelseydi.
Herkese ayni haklar diyip, kendilerinim desteklemedigi seylere baski uyduran kesim var. En sevdigim aptallikAdam giymek zorunda mı gökkuşağı fontlu formayı ? Herkesten saygı bekleyip insanların inançlarına ve bakış açılarına saygı duymamak da komik. Adama zorla bir şey dayatıp da yapmayınca homofobik falan demek de direkt woke faşizminin özeti olmuş. Aslan gibi topçu keşke gelseydi.
Yönetimle olan anlasmam geregi konusamiyorumciddiyete bürünmüşsün