Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He yani ???Ben bilir kisi degilim bilir kisi gibide davranmiyorum ona buna bok atarsam bende futbol ustadi olurum oyle .Ben adi gecen futbolcuyu tanimiyorum ve hakkindada yorum yapmiyorum.Bir taraftar olarak iyi cikmasini umuyorum sadece .

Semih simdi bi 10 15 sayfa geriye git ve italyadan gelecek olan adam hakkinda yazdigim guzel mesajlarimi oku

Okumadan bilirkisilik yapiyorsun zuahahahaha

Sonrada ben bilirkisimiyim diyorsun :)

Parasını verirsen herkes gelir.

Şampiyonluğun da 50 milyon euro zarar ettiğin ortamda bir anlamı yoktur.

Bahsetttiğin kadro da hoca değişikliğiyle 1 puanla şampiyon oldu, garanti olan bir şey yok.

Diagneye 13 milyon euro vermiş kulübüz şampiyon olmak için parayı masaya koyacaksın ama doğru zaman da yapacaksın sezon ortası değil

Zaten burada biz neden nöbet tutuyoruz ki kaç gündür ismi çıkanlar gueye carvalho shomudorov falan ve herkes bu çapta oyuncu bekliyor

Benim yazığım isimlerden belki de daha maliyetli şu oyuncular ha bir iki değişiklik yapılabilir mesela lamela olmaz solbakken gelir

Forvet mustafa mohamed devam eder falan ama şampiyon olmak için ilk 11 e en az 4 tane taş gibi oyuncu almalısın ve parayı da o oyunculara verirsin vereceksin

İki ki daha dört kaçarı yok

Semih simdi bi 10 15 sayfa geriye git ve italyadan gelecek olan adam hakkinda yazdigim guzel mesajlarimi oku

Okumadan bilirkisilik yapiyorsun zuahahahaha

Sonrada ben bilirkisimiyim diyorsun :)
Dun gece yaptigin kiyaslama ilgili yaptim ben o yorumu gerilerden gelsigim icin gormedim o yorumunu gorursem like atarim.

Sen Gel Morgan Reis
Gözüm tuttu bu Çocuğu...

Hızlı, çevik, staminalı, tekniği iyi ve gerektiğinde kendisi de kaleye şut atabilir tarzında modern bir Orta Saha oyuncusu.
Fransa altyapısı da var... PL tecrübesi de... Daha ne istenilir

0_GettyImages-1208182742.webp
Screenshot_20220629_135432.webp

Şu kadrodaki adamlara bak..Fotolarda 10 tane adam var..8’i işe yaramaz…

Arkadaş bunlara neden klüp bulmaları söylenmez.nasıl klüp yönetmekdir bu.Senelerdir aynı halt..Dünyanın hiç bir takımında bulamazsın böyle bir rezalet iş..
Üç,dört tane böyle yetersiz adam kabul edilebir olabilir dersin..Ama bizde kadronun tamamına yakına yetersiz adamlarda oluşuyor.

Bu yüzden alternatif falan almayın arkadaş.Yeterki paraya kıyın adam gibi oyuncular alın.
İki transfer yapıldı ne verecekleri belli değil..

DAHA NET ADAMLAR ALIN ARKADAŞ YETERRR..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagneye 13 milyon euro vermiş kulübüz şampiyon olmak için parayı masaya koyacaksın ama doğru zaman da yapacaksın sezon ortası değil

Zaten burada biz neden nöbet tutuyoruz ki kaç gündür ismi çıkanlar gueye carvalho shomudorov falan ve herkes bu çapta oyuncu bekliyor

Benim yazığım isimlerden belki de daha maliyetli şu oyuncular ha bir iki değişiklik yapılabilir mesela lamela olmaz solbakken gelir

Forvet mustafa mohamed devam eder falan ama şampiyon olmak için ilk 11 e en az 4 tane taş gibi oyuncu almalısın ve parayı da o oyunculara verirsin vereceksin

İki ki daha dört kaçarı yok
Kurun 5 olduğu zamanlardan örnekler vermekten kaçınalım. O sezon ŞL geliri vardı üstüne 25 m euroluk oyuncu satıldı.

Şampiyonluğun para harcamakla falan ilgisi yok.

bana göre Solbakken/Yunus rotasyonu - Pedro - Kerem hangi forveti koyarsan koy , bitirici vuruşu varsa inanılmaz gol attırır o forvete.

bundan bağımsız Vedat'ı asla istemiyorum , hem içime sinmiyor hem elimizde patlar görüşündeyim - Sorloth olmasa bile o tipte genç forvet lazım 23-25 yaşlarında.

he bu 3lü ve forvetin çalışması için presi top kapması ve hızlı top kullanabilen 6-8 lazım. onların kalitesiyle doğru orantılı bu tarz ileri hattın katkısı

hatta bir adımda ileri gidiyorum - ofansif olumlu oyun oturduğunda burada hangi adamı denesen yükselir - morutanı hatta cicayı bile katıyorum.

Vedatin oyun katkısı gayet iyi hatta Cornelius ayarında sırtı dönük oyunu vardı (fenerdeyken) ama işin gol kısmında çok becerikli değil maalesef.. Ben Vedatin bu kadroda çok iyi servis yapacağını düşünüyorum ayriyetten ön alan presinde ciddi bir koz olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt