Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şut çekene kadar dünyanın en iyi forveti. batşuayide de aynısını görüom bence oyun içi katkı olarak expert bi forvet. bjtaştakinden biraz daha fazla atsa 10 nr transfer olur yani.
:crushed::crushed::crushed:
larin boşta mı
Vedat Muriqi'nin geleceği bir bilmece olmaya devam ediyor, ancak kesinlikle Roma'dan uzak . Kosovalı forvet, Mallorca ile kurtuluşu için yapılan müzakereler durduktan sonra, Lazio'nun talep ettiği 12 milyonu plakaya koymaya hazır olan Hull City'nin manzaralarına tekrar kavuştu: Gazzetta bugün Sport of Sport yazıyor. .
Vedat Muriqi'nin geleceği bir bilmece olmaya devam ediyor, ancak kesinlikle Roma'dan uzak . Kosovalı forvet, Mallorca ile kurtuluşu için yapılan müzakereler durduktan sonra, Lazio'nun talep ettiği 12 milyonu plakaya koymaya hazır olan Hull City'nin manzaralarına tekrar kavuştu: Gazzetta bugün Sport of Sport yazıyor. .
Attı da aşırı gol kaçırıyordu bayağı kazma izlenimi veriyordu başlarda.aboubakar benzetmene 2.defadır denk geliyorum da benim aklımda ilk geldiğinde de iyi oynadı diye kalmış yanlıs mı hatırlıyorum. şamp olmuşlardı ztn.
Ekli dosyayı görüntüle 165363
Güvenilir bulmuyorum bu sayfayı ama ne düşünüyorsun?
tellesi salacak mı ten hag
alırsak bizi öve öve bitiremezGüvenç Kurtar'ın nabzı 180lerde olabilir şu an...
ETMAAAAAAAAAAAAAAAA
salacaklar tellesi ama fbye duser mi bilmiyorum