Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coutinho ya paramiz yetmedigi için Couto için devreye girmisiz

12345.webp

efe,hamza akmanları da düşününce takımın yarısı sarısın,yarısı zenci olacak kanımca seneye,araya joao pedro gibi brezilya yerlileri sıkıstıracagız bir de galiba

4-5 gün daha transfer gelmezse yavaş yavaş yangın başlar gibi

drogbayı isteyip aldıran galatasaray taraftarından aylarca transfer bekleyen çilekeş galatasaray taraftarlığına. bu nasıl bir yolculuktur anlamadım.
harbiden ya her sezon bu bekleme olayı daha da çirkin bi seviyeye geliyor. bakalım ortasaha transferini, transfer dönemi kapanmadan kaç saat önce görecez

Joao Pedro kaliteli futbolcu ama bizim quintero isco gibi saf 10 numara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum yaratıcı asist duran top kullanan 10 numara en büyük ihtiyacimiz orta sahaya yırtıcı ayağı iyi geriden oyun kurabilen orta saha en büyük eksiklerimiz sonra diğer bölgeler gelmeli

harbiden ya her sezon bu bekleme olayı daha da çirkin bi seviyeye geliyor. bakalım ortasaha transferini, transfer dönemi kapanmadan kaç saat önce görecez
whyscout diye bir site var arkadaş bak bul beğen al. bana desinler işi gücü bırak ayda sana 1000 dolar. herşeyi bırakır günlerimi orada geçiririm. biz nasıl binlerce futbolcu içinden böyle takılı kalıyoruz aklım almıyor.

bu cityli sagbeki 2 yıl kiralayalım bence.hakkında ileri geri yorulmak nedir bilmiyor demişler.gecen sezon 1 gol 4 asist.yası 20 daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt