Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Coutinho ya paramiz yetmedigi için Couto için devreye girmisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Coutinho ya paramiz yetmedigi için Couto için devreye girmisiz
İşdeyim sabahdan beri, bi hayırsever bugünü özet gecebilir mi rica etsem
Larin mi? Transfer-ül cock deriz bu duruma
drogbayı isteyip aldıran galatasaray taraftarından aylarca transfer bekleyen çilekeş galatasaray taraftarlığına. bu nasıl bir yolculuktur anlamadım.4-5 gün daha transfer gelmezse yavaş yavaş yangın başlar gibi
4-5 gün daha transfer gelmezse yavaş yavaş yangın başlar gibi

?Larin mi? Transfer-ül cock deriz bu duruma
harbiden ya her sezon bu bekleme olayı daha da çirkin bi seviyeye geliyor. bakalım ortasaha transferini, transfer dönemi kapanmadan kaç saat önce görecezdrogbayı isteyip aldıran galatasaray taraftarından aylarca transfer bekleyen çilekeş galatasaray taraftarlığına. bu nasıl bir yolculuktur anlamadım.
2 kolpa bir araya gelmemeliydik
whyscout diye bir site var arkadaş bak bul beğen al. bana desinler işi gücü bırak ayda sana 1000 dolar. herşeyi bırakır günlerimi orada geçiririm. biz nasıl binlerce futbolcu içinden böyle takılı kalıyoruz aklım almıyor.harbiden ya her sezon bu bekleme olayı daha da çirkin bi seviyeye geliyor. bakalım ortasaha transferini, transfer dönemi kapanmadan kaç saat önce görecez
GelmeeeeezzzEwt son 1000 küsür msj. Sizce kap gelir mi![]()
Diagnenin menajeri bağlandı söyledi futbolcuları temsilcilsiymiş sol stoperide o önermişbizemi keklion ersin!!