Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan kulübüne rest çekmiş Ts'ye gitmek için.Ts 6 milyon euroya yakın bi bonservis vermeye hazırmış.Haji Wright transferinde kulüp ve oyuncuyla da anlaşmışlar. (A Spor)

tjk weghorst icin opsiyon istiyormus ondan surec uzuyormus

whyscout diye bir site var arkadaş bak bul beğen al. bana desinler işi gücü bırak ayda sana 1000 dolar. herşeyi bırakır günlerimi orada geçiririm. biz nasıl binlerce futbolcu içinden böyle takılı kalıyoruz aklım almıyor.
Gedson'a aylarca takılı kalıp, bjkye kaptırmak tam bizlik hareketti zaten tam rezillik

Gedson'a aylarca takılı kalıp, bjkye kaptırmak tam bizlik hareketti zaten tam rezillik
başakşehir 7 senedir aralıksız 1. ligde. adamlar yaptıkları doğru transferler ile büyük takım gibi ligde sürekli üst sıralarda. araya sıkıştırdıkları şampiyonluk ve 2 kere de 2. bitirmeleri var. olayın çoğu transfer başarısında bitiyor aslında. boş topçular peşinde koşmaktansa fayda sağlayacak adamları yaşına bakmaksızın uygun yolla takıma katmak ve tecrübelerinden faydalanmalı diye düşünüyorum. adamlar adebayordan çok iyi yararlanmıştı mesela...

images.jpg

başakşehir 7 senedir aralıksız 1. ligde. adamlar yaptıkları doğru transferler ile büyük takım gibi ligde sürekli üst sıralarda. araya sıkıştırdıkları şampiyonluk ve 2 kere de 2. bitirmeleri var. olayın çoğu transfer başarısında bitiyor aslında. boş topçular peşinde koşmaktansa fayda sağlayacak adamları yaşına bakmaksızın uygun yolla takıma katmak ve tecrübelerinden faydalanmalı diye düşünüyorum. adamlar adebayordan çok iyi yararlanmıştı mesela...

Ekli dosyayı görüntüle 165392

tabi orası öyle, yalnız camialar arasında da çok büyük fark var. adamların taraftarı yok, baskı yok, başarı alışkanlıklari/geçmişleri yok. o yüzden daha rahat hareket edebiliyorlar transfer konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt