Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.671
- 18.194
- 2.228
inşallah küme düşersin hull
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüysüz ve sulu şeftalinin hastasıyım.sevmem, şeftali severim
talisca'dan ağzı yanan weghorst'u üfleyerek yermiş.tjk weghorst icin opsiyon istiyormus ondan surec uzuyormus
Gedson'a aylarca takılı kalıp, bjkye kaptırmak tam bizlik hareketti zaten tam rezillikwhyscout diye bir site var arkadaş bak bul beğen al. bana desinler işi gücü bırak ayda sana 1000 dolar. herşeyi bırakır günlerimi orada geçiririm. biz nasıl binlerce futbolcu içinden böyle takılı kalıyoruz aklım almıyor.
drabzonlu bu herif galiba zatenKaan Ayhan kulübüne rest çekmiş Ts'ye gitmek için.Ts 6 milyon euroya yakın bi bonservis vermeye hazırmış.Haji Wright transferinde kulüp ve oyuncuyla da anlaşmışlar. (A Spor)
Taliscanin opsiyonu vardı kullanmadilar yüksekdi opsiyonutalisca'dan ağzı yanan weghorst'u üfleyerek yermiş.
başakşehir 7 senedir aralıksız 1. ligde. adamlar yaptıkları doğru transferler ile büyük takım gibi ligde sürekli üst sıralarda. araya sıkıştırdıkları şampiyonluk ve 2 kere de 2. bitirmeleri var. olayın çoğu transfer başarısında bitiyor aslında. boş topçular peşinde koşmaktansa fayda sağlayacak adamları yaşına bakmaksızın uygun yolla takıma katmak ve tecrübelerinden faydalanmalı diye düşünüyorum. adamlar adebayordan çok iyi yararlanmıştı mesela...Gedson'a aylarca takılı kalıp, bjkye kaptırmak tam bizlik hareketti zaten tam rezillik
oyyyyTüysüz ve sulu şeftalinin hastasıyım.
başakşehir 7 senedir aralıksız 1. ligde. adamlar yaptıkları doğru transferler ile büyük takım gibi ligde sürekli üst sıralarda. araya sıkıştırdıkları şampiyonluk ve 2 kere de 2. bitirmeleri var. olayın çoğu transfer başarısında bitiyor aslında. boş topçular peşinde koşmaktansa fayda sağlayacak adamları yaşına bakmaksızın uygun yolla takıma katmak ve tecrübelerinden faydalanmalı diye düşünüyorum. adamlar adebayordan çok iyi yararlanmıştı mesela...
Ekli dosyayı görüntüle 165392
Yav Bjk de boş yapmasın, adamı ocak ayında 18 mil.€ ya aldılar opsiyon koydursalar alabilecekler mi sanki?tjk weghorst icin opsiyon istiyormus ondan surec uzuyormus