Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.941
- 14.869
- 2.623
Marcao Sevilla’ya çok gitmek istiyorsa yıllık maaşından feragat edip bonservisine eklesin.Yok öyle yağma
Parayı getirecekler
Sen bize yardımcı olacaksın
Biz sana değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao Sevilla’ya çok gitmek istiyorsa yıllık maaşından feragat edip bonservisine eklesin.Yok öyle yağma
Parayı getirecekler
Sen bize yardımcı olacaksın
Biz sana değil
Söylenenler doğruysa maaşından feragat etse bile kurtarmaz renktaşMarcao Sevilla’ya çok gitmek istiyorsa yıllık maaşından feragat edip bonservisine eklesin.
Ozaman resti cekip satmiyorum diyeceksin, sevilla okadar istiyorsa Marcao pasa pasa ya istedimiz parayi verir yada defolup gider. Marcao da kizlar gibi küsüp yan gelip yatarsa kendine olurSöylenenler doğruysa maaşından feragat etse bile kurtarmaz renktaş
Tam ölü fiyat vermiş şerefsiz Sevilla
Fena küfür edesim var hipnelere
Kerem olaynı kullanıp fiyatı düşük tutmaya çalışıyorlardır.Söylenenler doğruysa maaşından feragat etse bile kurtarmaz renktaş
Tam ölü fiyat vermiş şerefsiz Sevilla
Fena küfür edesim var hipnelere
Aynen renktaş bende böyle düşünüyorumOzaman resti cekip satmiyorum diyeceksin, sevilla okadar istiyorsa Marcao pasa pasa ya istedimiz parayi verir yada defolup gider. Marcao da kizlar gibi küsüp yan gelip yatarsa kendine olur
O olayı yapan da kendisi beyefendininKerem olaynı kullanıp fiyatı düşük tutmaya çalışıyorlardır.
marcao sana bir küfrederim
Bu sözde muhabir tayfasından da fena yıldım artık
Bize daha bir şey demek düşmez o zaman ağabbeyjoao pedro için
he is very good playeryorumu gördüm