Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger yönetim akilli ise hemen Marcaoyu sattiktan sonra iyi bir transfer aciklar...
Eger 10 milyon ise herkesin düsündügünden daha ucuza gitti...
Belki ederi buydu ama minimum 15 beklentisi vardi...

Valla bende daha fazla bekledim

Toro ll has been chasing unsuccessfully for more than a year, Monza and Salernitana have tried more than redeemed us while Fiorentina have now given up their grip. But Davide Vagnati will also have to do it because Joao Pedro has chosen. Cagliari will leave, of course, but also Serie A because the 8 million offer put on the plate by the Turks is higher than that of Toro, always too much shooter to seem unconvinced. And economically, few countries like Turkey can guarantee important salaries. He won't play the cups, because the Gala finished thirteenth last year, and as modest as Serie A is, the Superlig level is still significantly lower. But he chose, next week he will return from Brazil to land in Istanbul, and Taurus fans will also get a reason for it

H.o

No transfer no party. Hadin artik hic olmazsa o marcao dallamasini getirin floryaya

Cagliari’nin kamp önümüzdeki hafta başladığı için o tarihe kadar izinliymiş. Dönünce önümüzdeki hafta Türkiye’ye gider diyorlar.
Zaten bizim kampta 7'sinde başlıyor. Şu an gönderilmesi kesin olanları son bir deneme ve hangi gençleri kampa alalım süreci gibi. Kampa kadar ben 2-3 transfer bekliyorum açıkcası yani bu 9-10 gün için de Marcao'nun gidişi resmiyet kazanır 2-3 yeni transfer gelir diye bekliyorum.

Nasil da zor ona sevda havesiiiii,düşü yok sesi yok izi yok nasilsa gelemez ndombele iti gueye iti✊✊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt