Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Athletic galiba bir yazı yazmış bunlarla ilgili, hepsi Dinamo Batumi altyapılıymış. Yazıyı bulursam atarım ama Italyan orta sıra takımları vs. çoğuna çökmek üzereymiş
Biz de çökebiliriz, İtalyanlar öyle yüksek paralar akıtmıyor bu tarz adamlara. Torino denedi çoğu ellerinde patladı şu an için.

Merakımdan soruyorum nerde oynuyor bu ve diğer gürcüler.

Potansiyellilere çökülebilie.
abican hemen söyleyelim.bi kere stoperde sazanov var,dinamo moskovada 11 oyuncusu(defansif olarak müdahaleler süper,rakip kim olursa olsun engel oluyo müdahaleyle) 1.94 boyunda

kanatt tsithiasvili var.benim keşfim.poznanda kiralıktı,dinamo kiev oyuncusu.şu an turnuvada 1 gol 2 asistle oynuyo(ayrıca yedek kulübesinden davitiasviliye sakin olmasını söyleyende o,sarı kartı vardı davitiasvilinin)

davitiashvili ise hem belcika macının hemde hollanda macının yıldızı.kendisi çokta hırslı ve bordeauxta kiralık geçirmiş sezonu.dinamo batumi oyuncusu

Nevzat da aynısını demişti. Bonuslarla 32 milyon dolara çıkma ihtimali var, bu da düşük bir ihtimal değil demişti. Haluk’lar 5 ekstra dediği için paylaşmamıştım

Konuşurken başta yanlış mı anladım diye bekledim ama sonra bir daha iddaalı konuştu hatta anlaşmanın detaylarını da biliyorum hepsini açıklamayayım dedi.

Deprem bağışını yanlış söyleyen adam gibi olmasın Levent Ağabey.

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur:

"Galatasaray, Torreira'yı satılığa çıkarmadı ve oyuncu İstanbul'da mutlu."

(A Spor)

Bu turnuvayi romanya kazanmisti mi final mi oynamisti bilmiyorum o dönem de Herkes tutturmustu romanya altin jenerasyonu geliyor diye sabah aksam rumen topcular konusuluyordu diye hatirliyorum

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın Angelino için Leipzig'e teklifi; 1,5 milyon euro kiralama + 5 milyon euro satın alma opsiyonu. Anlaşma yakın gözüküyor."

bunun bir başvurusu mu var?
Referans usuluyle gidiyoruz sanirim, bir yerde bu analist için epey bir çalısan alındığını duymuştum.
Ekibi daha da genişletecekler diye de söylenti vardı. Linkedin profili yada yazılım(github) tabanlı ilerlebilirler bu eleman alımı için.
Linkedin ağına bir şekilde sızmak lazım.:asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt