Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O da biraz fazla yaşlı açıkçası. Üstelik bir stoper için çok aşırı para ister muhtemelen. Son dönemde az izledim açıkçası ve çok da süper görmedim halini. Yani ilk tercihim olmaz ama tabi koca Ramos gelirse de (sevmediğim bir oyuncu olmasına rağmen) istemeyiz diyecek değiliz. Yine de ben 29-32 arası 2-3 sene kontratla Torreira'dan falan çok kazanmayacak tecrübeli bir stoperi öncelikli olarak tercih ederim. O profilde kontratı biten bir tek De Vrij vardı ama o da kalıyormuş galiba Inter'de. Yine de piyasada makul bir bonservis vererek takımından koparabilecek 30'larında tecrübeli ve kaliteli bir stoper bulmak çok aşırı zor olmasa gerek.

seneye 2013 model ernstli,ucheli kasımpaşa,karabukspor ve antalyaspor gibi takımlar olacak ligde sanırım

O da biraz fazla yaşlı açıkçası. Üstelik bir stoper için çok aşırı para ister muhtemelen. Son dönemde az izledim açıkçası ve çok da süper görmedim halini. Yani ilk tercihim olmaz ama tabi koca Ramos gelirse de (sevmediğim bir oyuncu olmasına rağmen) istemeyiz diyecek değiliz. Yine de ben 29-32 arası 2-3 sene kontratla Torreira'dan falan çok kazanmayacak tecrübeli bir stoperi öncelikli olarak tercih ederim. O profilde kontratı biten bir tek De Vrij vardı ama o da kalıyormuş galiba Inter'de. Yine de piyasada makul bir bonservis vererek takımından koparabilecek 30'larında tecrübeli ve kaliteli bir stoper bulmak çok aşırı zor olmasa gerek.
Hala iyi. Tabi eskisi gibi hizli degil ama cok akilli. Yine de istemem. O yastaki stopere yuksek ucret verilmez

Levent dedim gürcani 2 günde 1 terbiye etmeden uyuyamiyor

Bu arada 2-3 kere ezmis laflariyla :) Dzeko konusunu isik hiziyla gecistirdi hahaha :) Dogrusu oyle, Lukaku ile baslasaydi belkide farkli bir sonuc olacakti. Bizim konuya deginmiyorum bile, adam rakam verdi asagi yukari boyledir demektir bu.

The release clause for clubs in Italy is set for €20 million, but the clause for foreign clubs is set at €12 million. Roma can cancel the exercise of these clauses by increasing the player’s salary from €3.8 million euros plus bonuses (Dybala’s current salary) to €6 million.

However, in the event that the Giallorossi decide not to increase the salary of the Argentine and therefore let him go to the club that intends to pay the clause, Roma would collect 80% of the €20 million while 20% would go to the player. The last word belongs, therefore, to the capital club.

Ekibimizim sahaya cikacagi ilk macin dudugu otmeli artik ozledik.

Screenshot_20230628-002908_Chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt