Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
Seneye çok sayıda maç olacak. Efe Akman’ı Hoca oynatacakmı bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio Ramos
efenin kolları arda gülerin kollarının iki katı olmuş naber....göğüs tarafı güçlenmişeyüpsporda oynar
Tüzemen Gürcana ne saplamış
Hala iyi. Tabi eskisi gibi hizli degil ama cok akilli. Yine de istemem. O yastaki stopere yuksek ucret verilmezO da biraz fazla yaşlı açıkçası. Üstelik bir stoper için çok aşırı para ister muhtemelen. Son dönemde az izledim açıkçası ve çok da süper görmedim halini. Yani ilk tercihim olmaz ama tabi koca Ramos gelirse de (sevmediğim bir oyuncu olmasına rağmen) istemeyiz diyecek değiliz. Yine de ben 29-32 arası 2-3 sene kontratla Torreira'dan falan çok kazanmayacak tecrübeli bir stoperi öncelikli olarak tercih ederim. O profilde kontratı biten bir tek De Vrij vardı ama o da kalıyormuş galiba Inter'de. Yine de piyasada makul bir bonservis vererek takımından koparabilecek 30'larında tecrübeli ve kaliteli bir stoper bulmak çok aşırı zor olmasa gerek.
Net degildirDybala'nin maasi 8 milyon degil mi? Imkansiz
Levent dedim gürcani 2 günde 1 terbiye etmeden uyuyamiyor
Bence netNet degildir
Gürcanın fikri yok zikri çok.Levent dedim gürcani 2 günde 1 terbiye etmeden uyuyamiyor