Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tielemans zamanı da söylemiştim.Milan akılsız bir takım olabilir Dest'e ödediği 4.5 milyon eurodan dolayı ama yine de fena bir maaş skalaları yok.En fazla Leao'ya net 5m veriyorlar bir de 2 milyon falan bonusu vardı.İcardi'ye gidip 6-7 vermezler yani.İtalya'da hiçbir takım bizim çıktığımız paralara çıkmaz Icardi için.En çok alanlar Lukaku,Pogba falandır büyük ihtimalle ama onlar bile max 8.5 falan net para alıyorlardır.Yani bu takımlardan hiçbiri gidip Icardi'ye 7 milyon falan bağlamaz , hiç sanmıyorum

Oğulcan dünyanın en şanslı insanı olsa gerek. Eypte bile kadroya giremeyen adam idmana çıkıyor

Boey kadro disiyken bu adama cok buyuk haksızlık yapiliyor, buyuk potanesiyel diyen biri olarak:

Oğulcan Terim döneminin birkaç macinda ayakta kalan tek isimdi. Forvet ya da kanat oynayacak yetenege sahip degil ama bu adamin icinden bir Ferdi cikabilir.

Diyorum.

Boey kadro disiyken bu adama cok buyuk haksızlık yapiliyor, buyuk potanesiyel diyen biri olarak:

Oğulcan Terim döneminin birkaç macinda ayakta kalan tek isimdi. Forvet ya da kanat oynayacak yetenege sahip degil ama bu adamin icinden bir Ferdi cikabilir.

Diyorum.
Bu adamın içinden çıksa çıksa bk çıkar

Fzpp1fDaAAAmlbV
Bir 5 bin yıl da bu esprinin üzerine çıkmak için uğraşırız, muazzam tespit.

Herkese iyi bayramlar.

2 forvetin gitmişken forvet almak niye panik transferi olsun. Bizim duyumcuların Tier'ler eriye eriye Tier Levent Tüzemen'e doğru gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt