Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.670
- 18.193
- 2.228
bu di marzio denen şeref yoksununun bizle ilgili tek bir olumlu haberi olmadı zaten paso febeye çalışıyor bu köpek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu santim işlerine çok girmesek daha iyi olur benceKaç santim
Aynen öyle, biz sanıyoruz ki tutunca 40, 50'ye satarız. Hiç de öyle olmadı tutan oyuncu bile maksimum 15 görüyor.bunun savaşını verdik yıllarca beeee
erden başkana bin selam olsun şu salak scout31 tayfayı yok etti
bi nelsonda yanıldık onada can kurban
kimse no name alınmasın demiyor ama no name adama 6-7-8 milyonlar VERİLMEZ hele hele bu futbolcular üzerinden takım kurulmaz
no name alacaksan boey gibi olacak
max 1,5 mil vereceksin ve alternatif gözüyle bakacaksın
Broja buraya gelsinbu neymiş böyle ya
Adamın boyu kaç santim uzadı demek yanlış birşey mi muroŞu santim işlerine çok girmesek daha iyi olur bence
Elimizde cetvelle her gün ölçüm mü yapacaz reisAdamın boyu kaç santim uzadı demek yanlış birşey mi muro
bence siyasi olarak risk almak istemiyolar ya da undav pek oralı degil belki almanya zorrlamak istiyoBu ündav ın tam olarak sorunu ne? hep falan filan deniliyor ama net bir şey söylenmiyor.
Zanioloyu unutuyorum bazen nasıl bir bolluksaBroja gelsin kanat,forvet arkası,forvet her yerde oynar.Bizle oynayan stoperler ağlayarak tamamlar maçları Zaniolo ve Broja'ya maruz kaldıktan sonra.Kucaktan kucağa dönmeli olarak gezdirirler rakip stoperleri ikisi birlikte.
çok fena forvet ama çapraz koparttı.bu neymiş böyle ya
terör sempatizanlığı muhabbeti neye dayandırılıyor? zamanında bakmıştım pek bir şey bulamamıştım.bence siyasi olarak risk almak istemiyolar ya da undav pek oralı degil belki almanya zorrlamak istiyo
Sami uzadı diyorsa ölcmüştür herhaldeElimizde cetvelle her gün ölçüm mü yapacaz reis
çok fena forvet ama çapraz koparttı.