Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: Galatasaray’ın göğüs reklamından KDV hariç 150 milyon dolar geleceğini öğrendim. Stadın isim sponsoru da açıklandı. Buradan çok yüksek bir gelir elde edilebileceği gibi yeni sponsorun bir oyuncuyu da Galatasaray’a getireceğini duydum.

Levent Tüzemen: "Galatasaray benim duyumuma göre, 4 tane ses getirecek transfer yapacak. "

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rokettt

Ağabey, forvetsizliğimiz sence Avusturya kampında son bulabilir mi? İcardi için evet Ağustos-Eylül beklenebilir ama en azından ikinci bir isim için taraftar olarak sabırsızlanmamız biraz normal gibi diye düşünüyorum şu durumda. Erden Timur Galatasaray için en uygun ismi en uygun şartlar ile kazandırmaya çalışıyordur, güvenim tam; bekliyoruz ama ne zamana kadar gelişme olmaz bu biraz soru işareti olarak kalıyor bende. Avusturya kampına olası forvet transferi olmaz ise biraz baskı artar sanırım
Benim beklentim 6 temmuza kadar sol bek ve santraforun bitmesiydi ama adam almak için almaya da karşıyım. O yüzden temkinli olmak lazım.

Sadece Hull maçı çok saçma olacak, gençlerle çıkacağımız maç için daha kolay bir rakip seçilmeliydi.

Tavares ve Angelino profil olarak taban tabana zıt isimler nasıl birbirlerinin alternatifi oluyor anlamadım. Geçen sene de böyleydi birbirinden alakasız isimler alternatifiydi birbirinin. Girilis toreyra carvalho gibi
kardeşim çeşitli planlar vardır ona göre strateji degiştrrililr. bir yandan boey de gidicek gibi angel gelirse ona göre tavares gelirrse ona göre pozisyon alınır. teknik31 lige gerek yok 1212 kişi çalışıyo klüpte

Tavares ve Angelino profil olarak taban tabana zıt isimler nasıl birbirlerinin alternatifi oluyor anlamadım. Geçen sene de böyleydi birbirinden alakasız isimler alternatifiydi birbirinin. Girilis toreyra carvalho gibi
Sokan hocam bana kaliteli adam getirin ben takıma göre oynatmasını bilirim diyor muhtemelen.

Thiago Alkantara nın babası Ali beyle görüşme vakti geldi Erden başkan
IMG_8268.webp

kardeşim çeşitli planlar vardır ona göre strateji degiştrrililr. bir yandan boey de gidicek gibi angel gelirse ona göre tavares gelirrse ona göre pozisyon alınır. teknik31 lige gerek yok 1212 kişi çalışıyo klüpte
Tabi orası öyle kendimce tuhaf geldi paylaşmak istedim. Belki çıkan isimler bile kolpadir bilemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt