Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok saçma sapan adamlara geri dönülemeyecek uzun süreli kontratlar verilmesinden tırsarım her daim. Doğru maliyetle, doğru adamlar transfer edilsin de varsın biraz geç olsun...Kaldı ki epey zaman sonra büyük çoğunluğumuzun güven duyduğu bir yönetici ve TD bakıyor bu işlere. Sözde en büyük rakibimizin yaptığı önemli transfer, 37,5 yaşında lige başlayacak olan Dzeko; ne onu, ne de o profilde birini asla istemem. Sükunetten yanayım...
fenerbahçenin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ki onlar ne yaparsa yapsin kurbanda koçu kesmeden bir yere varamazlar lakin bizim bu nakit problemi gerçekten can sıkıcı çünkü birileriyle görüşüyorlar belli noktaya geliyorlar ama para yok sifiri tüketmişiz belli ki

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerbahçenin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ki onlar ne yaparsa yapsin kurbanda koçu kesmeden bir yere varamazlar lakin bizim bu nakit problemi gerçekten can sıkıcı çünkü birileriyle görüşüyorlar belli noktaya geliyorlar ama para yok sifiri tüketmişiz belli ki

Vadesi geçmiş borçları olan kulüplerin hiç birinde nakit olmaz zaten mantıken, geçen sene de yoktu.

Sonda bahsettiğin gibi bir senaryo olma ihtimali yok o ayrı.

süper kupa maçı gelse de kupa kaldırsak

VE BOMBA PATLADI! 💥 ✅

@Sami Karakoç moderasyon ekibine katildi. Müzakerelerim ardından @Keramettin TANRIVERDİ eşliğinde kameralara böyle poz verildi. GSC kulübünün bu hamleyi ilerleyen saatlerde KAPa bildirmesi bekleniyor.

@Sami Karakoç Ilk açiklamasinda „İnanılmaz derecede heyecanlıym. Haydi şimdi iş başına” sözlerini kullandi.

0BCB59AF-D5C1-410B-A340-D5D1D332CED1.webp

Ulan köy yerinde mangal yaptım geldim hala transfer yok lanet olsun

VE BOMBA PATLADI! 💥 ✅

@Sami Karakoç moderasyon ekibine katildi. Müzakerelerim ardından @Keramettin TANRIVERDİ eşliğinde kameralara böyle poz verildi. GSC kulübünün bu hamleyi ilerleyen saatlerde KAPa bildirmesi bekleniyor.

@Sami Karakoç Ilk açiklamasinda „İnanılmaz derecede heyecanlıym. Haydi şimdi iş başına” sözlerini kullandi.

Ekli dosyayı görüntüle 208321
Az sonra twitterdan yazarsin bir şaka yaptık forumdan atıldık diye 😅

Çoğu oyuncu için satin alma opsiyonlu kiralik yöntemi deniyoruz ordan edindiğim bir izlenim

O haberler bile tümüyle safsata olabilir. Benim anladığım, haber sızmıyor, haberci (?) ve duyumcular (Hele bunların alayı hariçten sallamasyon gazel okuyucu dürzülerdir, şüphesiz!) bir şeyler paylaşmak zorundalar, adamların iş(?) i bu...

Belki ilgilenilen birkaç futbolcudan haberdardırlar, onlar için de rakamları ve transfer şartlarını uyduruyorlardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt