Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.365
- 22.977
- 1.433
Mutfak takimiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye formayla geziyor muzeyi cocuk mu bu adam
2.5u kendine mi ayırdınkulübü teyit ettiremedim
zanyola'ya 32.5 teklif var
Milan 16 veriyordu totalde imza parasıyla beraber , ayrıca ocak-şubat ayında Dortmund imzalamaya yakındı neden iptal olduğunu bilmiyorum fakat onlar da 5.5'tan 5 yıllık imzalayacaklardı.Bizim çok fazla para teklif etmemiz lazım ki buralara gelsin bence.Ben hala daha top liglerde 20 civarı kontrat vereceklerini düşünüyorum kendisine.Niyeki
Önceki maaşı 1 m euro
Öyle 3-5 veren de yok Avrupa’da kendisine.
evetNiye formayla geziyor muzeyi cocuk mu bu adam
Seç beğen al.
Hiç sanmıyorum 4 imza senelik 2-2 5 milyona olabilir bence.Kamada'ya imza parasıyla beraber 4 senelik 25 milyon falan bağlamamız lazım ki buraya gelsin.O yüzden o işler yaş.
Bizim milli maçta çok iyiydi. Oluru var.
Milan’dan istenen 3 imza 3*4 kontrattı. 15 eder ve bence maks noktası o.Milan 16 veriyordu totalde imza parasıyla beraber , ayrıca ocak-şubat ayında Dortmund imzalamaya yakındı neden iptal olduğunu bilmiyorum fakat onlar da 5.5'tan 5 yıllık imzalayacaklardı.Bizim çok fazla para teklif etmemiz lazım ki buralara gelsin bence.Ben hala daha top liglerde 20 civarı kontrat vereceklerini düşünüyorum kendisine.
seksi olurEkli dosyayı görüntüle 208366
L'equipe e göre biz de Zaha transferinin içindeymişiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5-6 maaş kimseye verilmesini istemiyorum, sonra sıçınca o kontratlar kol gibi giriyor.Zaha istermisin @Keramettin TANRIVERDİ