- 3 Temmuz 2012
- 139.652
- 88.058
- 5.338
İcardi işi bitti bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen seneki gibi tatilinin bitmesini bekliyoruz. Ağustosun ortasında gelecektir.İcardi işi bitti bence
Migel Krespoparedesten bi tık iyi topcu kim?
umarım küfür etmemiştir,muhattap olmamak için engeli bastım.sürekli aynı sekilde irrite edici mesajalr atmak hos değil.bi yerden sonra bayıyo.sonra sibel can diye bana takıyolar kafayı.nöbet acıldıgından beri futbol konusuyorum.eski dunya kupası yıldızlarını konusuyoruz.daha ne yapayım benİçinden canavar çıktı resmen
Çok kibar takılıyor sana özeniyor olabilir. İdolsun sonuçta forumdaumarım küfür etmemiştir,muhattap olmamak için engeli bastım.sürekli aynı sekilde irrite edici mesajalr atmak hos değil.bi yerden sonra bayıyo.sonra sibel can diye bana takıyolar kafayı.nöbet acıldıgından beri futbol konusuyorum.eski dunya kupası yıldızlarını konusuyoruz.daha ne yapayım ben
kufur degildeumarım küfür etmemiştir,muhattap olmamak için engeli bastım.sürekli aynı sekilde irrite edici mesajalr atmak hos değil.bi yerden sonra bayıyo.sonra sibel can diye bana takıyolar kafayı.nöbet acıldıgından beri futbol konusuyorum.eski dunya kupası yıldızlarını konusuyoruz.daha ne yapayım ben
Traoreyi kadikoyde kendini bebek yagiyla yaglamasini gormek icin bile isterim knk.Traore öküzü alacağıma 1000* Rashica derim