Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica olmazsa olmaz değil de yerine koyacağın kanat oyuncusunun benzer özellikleri olmalı. Kerem içeri girerek oyun kurucu modunda oynuyor, dolayısıyla çizgiyi iyi kullanan oyun konsantrasyonu yüksek bir kanat lazım. Rashica gelmesin şu gelsin denilen hiçbir oyuncu uygun profilde değil gördüğüm kadarıyla.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adı geçen heriflerin hiçbiri birbirine benzemiyor ki, ben pek anlamadım bu isi

Al bedava bambayi al antonioyu al paraddesi al sol beki al en son icardi mi bitti gitti

Ha, geçen sene barcelona karşısında kontra futbolu oynadık.
Berkan, pva, kerem, marcao karşıladı ve herif sürekli çalım manyağı yaptı bizimkileri.
İlk maçta 2 tane asisti var ki götümüzden bal akıyordu.

Ek olarak bizim maçta 2 tane posizyonunu koymuşlar. Şu herif emre kılınç muamelesi yapmayı bıraksak artık.

Adamdır.

Keitayı begenen adamin traoreyi begenmeme ihtimali yok yaw.

Rashica olmazsa olmaz değil de yerine koyacağın kanat oyuncusunun benzer özellikleri olmalı. Kerem içeri girerek oyun kurucu modunda oynuyor, dolayısıyla çizgiyi iyi kullanan oyun konsantrasyonu yüksek bir kanat lazım. Rashica gelmesin şu gelsin denilen hiçbir oyuncu uygun profilde değil gördüğüm kadarıyla.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Barışın oynayabileceğini dusundugumden diyorum renkdas Daha fazla oynamalı. O da defansa yardım eder. Orta sahaya parades alirsan öyle müthiş defansinada gerek yok bence. Kontradan skoru arttiracak bambaya filan yonelelim. Geçen sene çok sorun yaşadık. Kaç maç tek farkla bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt