Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stil olarak farklıdır muhtemelen ama ne kadar ekstra katkı/skor yapar? Ben tanımıyorum herifi, prime Eto’o muamelesini anlamadım zaten
Lukaku daha doğru bir kıyaslama olur bence bizim ligte sadece güçlü olan top takım forvetleri ortalama en az 15 civarı atıyor.bu adamda rahat 15 20 atar diyorum

Antonio daha geçen seneye kadar city defansını sırtına alan aşırı şekilde zorlayan bir herifti. Başına 1 senede bir şey gelmediyse bu ligde üstünlük kuramayacağı sırtına alamayacağı bir stoper yok.

michailantonio-michail.gif

michail-antonio-west-ham.gif

Antonio geldi de beğenmemiz kaldı he iyiymiş

Penaltı atmak boş kaleye dokunma olayı mı ?

Beşiktaşa averajla şampiyonluk verdiğin yıl Denizli maçında Akbaba kullansaydı hedef 25 diyecektin şimdi. Veya İcardi karagümrüğe atsa ligin son 2 haftası gazoz maçı olacaktı.
1 e 1 atmak ile kapalı savunmalara gol atmak aynı zorlukta zaten.
Beşiktaşa verdiğin şampiyonlukta Babel'in omzuna çarpıp attığı gole; el demeselerdi de aynı şeyi diyor olurdun. Ya da fizik üstünlüğü iyi olan Mostafa yerine bitiriciliği vasat üstü olan bir forvetin olsaydı da aynısını diyecektin.

Fanatik’te olsa Andre Silva ismi çıkmış. İcardi etkisi yapabilir aslında. İcardi oldu da gelmedi keşke Silva’yı alabilseydik.

Gitti bayağı da bir dokundu en iyi performanslarından birini vermişti PL'de.
Şimdi baktım Antonio o yarım sezonda sadece 2 gol fazla atmış Diagne’den. Ben genel anlamda ikna olmadım şahsen Antonio hem yaşlı hem bitiriciliği zayıf. Atlet EPL süresi artılarıda vardır ama daha iyi isimlere yönelelim derim mümkünse

1 e 1 atmak ile kapalı savunmalara gol atmak aynı zorlukta zaten.
Beşiktaşa verdiğin şampiyonlukta Babel'in omzuna çarpıp attığı gole; el demeselerdi de aynı şeyi diyor olurdun. Ya da fizik üstünlüğü iyi olan Mostafa yerine bitiriciliği vasat üstü olan bir forvetin olsaydı da aynısını diyecektin.

Ee tamam işte bak tüm bu tezlerin sonucunda gol atmak öyle veya böyle yetenek işi. Boş kaleye atan adamında pozisyon bilgisi iyidir kendini boşa atmıştır mesela. Dünyanın en zorlu liginde belli istatistiklere oynamış adam gelecek 37 yaşındaki Gomisin yerini dolduracak,olay bu kadar basit.

şuda bir gerçek adamın özellikleri bu ligi çağrıştırıyor,güç,hız,dripling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt