Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.001
- 73.545
- 5.188
Keriz parası resmenyıllık 1500 mü ne aylık 150 lira şu anda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keriz parası resmenyıllık 1500 mü ne aylık 150 lira şu anda
10 lira bile vermem Feysbuka döneriz bu gidişleyıllık 1500 mü ne aylık 150 lira şu anda
Twitterdaki haberler yoksa nöbette ne konuşacağızarkadaşlar nöbet mi konuşacağız elon musk mı
kendinize gelin
2023 yılında gazete yalanlarını konuşacak değilizfotomac - kevin kuranyi gassaraydaTwitterdaki haberler yoksa nöbette ne konuşacağız2023 yılında gazete yalanlarını konuşacak değiliz
İstila edildi ülke karadenizdede araplar var.Hatay çevreside suriyeli.Konu dışı ama Antalya Bodrum'da Türk kalmamış resmen her yer slav ırk kanıyor![]()
thiagoAynı maliyetlerle;
Thiago Alcantara mı, Leandro Paredes mi?
paredes çünkü alcantara sakattırAynı maliyetlerle;
Thiago Alcantara mı, Leandro Paredes mi?
cidden abartı değil fena akım var napcaz bilmiyorumİstila edildi ülke karadenizdede araplar var.Hatay çevreside suriyeli.
Kalça sakatlığı düzelmeyince ameliyat olmuş bu sezon.paredes çünkü alcantara sakattır
kaçırdığı maçlar:
22-23 22 maç
21-22 23 maç
20-21 21 maç
Ben fethiyede yasıyorum burda artık ingilizler ev sahıbı oldular ve kısın da kalıyorlar biz azınlıktayız kiracı durumuna düştük ev sahipleri yabancıKonu dışı ama Antalya Bodrum'da Türk kalmamış resmen her yer slav ırk kanıyor![]()