Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.136
- 21.115
- 2.233
Neyse 2 tane hesabim var. Olan Mia'ya filan olacak. Zavalli kizlar etkileşim alamayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150 tl para değil arkadaşlar
Adam haklı olabilir
Konya Meram Sema otel arkasındayımBunu dövelim arkadaslar. Elon musku dövmüş kadar oluruz
lpgli biri konyaya düşmüş hayat sana vurmuş zaten bide biz vurmayalımKonya Meram Sema otel arkasındayım
Beklerim
Bizene fransadan biz transfer bakıyoruz. @Gökhan Sancak i kisitlasinlarFransa olayları yüzünden oldu kesin?!
calısıyor mu sende TwitterNeyse 2 tane hesabim var. Olan Mia'ya filan olacak. Zavalli kizlar etkileşim alamayacak
Otel arkasında napiyon lanKonya Meram Sema otel arkasındayım
Beklerim
bluesky var ama işte davetiye istiyortam şuan twitter alternatifi bir oluşum piyasaya süreceksin bol reklamlı bol prlı
Adını anmak istemedigim birinin konumu.Bu ne birader
Son 3 - 4 saat sorun var deyince baktim ama hep calisiyordu. Simdi de calisiyorcalısıyor mu sende Twitter
onaylı hesap mıSon 3 - 4 saat sorun var deyince baktim ama hep calisiyordu. Simdi de calisiyor
Cimbom a giricem diye münasebetsiz sohbetler olurCimBom diye yeni olusum yapacaksin.
Limitsiz CimBom atma
Limitsiz CimBom okuma
onaylı diyor 150 veren okuyorTwitlerde üye olmayıp okuyanlara 600 ve normal üyelere 6000 sınırlaması getirmek isterken teknik sorunlar ortaya çıkmış,doğrumu anladım