Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.443
- 60.436
- 3.473
Muhammet demire bile birkaç kere çarptı düştüEmin fizik olarak yeterli kalmalı bence
geçen sezonu oynayarak geçirmesi gerekiyordu şu an asla gs 3. stoperi dahi olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhammet demire bile birkaç kere çarptı düştüEmin fizik olarak yeterli kalmalı bence
Düşmez kalkmaz bir AllahMuhammet demire bile birkaç kere çarptı düştü
geçen sezonu oynayarak geçirmesi gerekiyordu şu an asla gs 3. stoperi dahi olamaz
naşüpheDüşmez kalkmaz bir Allah
Fb Konferans'tan elenirse Fb'nin fikstürde boşluk oluşur ama bizde boşluk oluşması imkansız çünkü ŞL'den elensek Uefa elemesine ordan da elensek Konferans elemesine gidiyoruz. Bu arada Fb'nin eleneceğini sanmıyorum hem aşırı kek rakipler var hem de her turda seribaşılar.@Uğur İz
gs-fb super cup tespitin muazzam iş reyiz.
yanlız bu eleme maçları o verdiğin takvimde kesin mi? yani atıyorum herhangi bir tarafın erken elenmesi durumunda dahi yine geçerli mi o takvim?
bu arada eminim federasyonda bu işi organize edenler henüz daha fark etmemiştir bu işi :d helal tekrardan.
mertens yerine çekersin zanioloyu sorun çözülmüş oluyorRashica iyiydi ama tam yerinde 15 milyon avroluk Zaniolo varken Rashica'ya vereceğimiz parayı daha ihtiyaç duyacağımız birine harcamak bana daha mantıklı geliyor.
Konunun dışına çıkmayalim.Kalbimi yaralı koyup gitmenin
Zamanı değildi sen yanlış yaptın
Nelsson giderse 1 tecrübeli 1 scout transferi gelecek diyorlar ben ona bile karşıyım.Nelsson
Abdülkerim
Kaan
burada Emin anca 4.stoper olur. Metehan var Ross var. Var oglu var.
yusuf yerli de sayılıyorken ligde bir takıma kiralamalıyız.
kontenjan problemini bir tek biz yaşamıyoruz, ankaragücü kılınç ve taylanı almasa muhtemelen küme düşerdi.
bizim için yetersiz olabilirler ama anadolu takımları için gayet iyi oyuncular, yusuf da 2500 dk falan oynayabilir