Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.102
- 15.702
- 2.613
Boey satılmazsa eğer ligde Angelino-Boey kanat dominasyonu izleriz.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bu sene bile on asist yaptı bulide.Angelion İspanyol Ömer bayram gibi gelmeden birsey demek yanlış gelsin oynasın görelim
Bizi neden sevmedin![]()
Önce 11 asist yapsın sonra ömer bayramla karşılaştırırızAngelion İspanyol Ömer bayram gibi gelmeden birsey demek yanlış gelsin oynasın görelim
Üçüncü yerli kim olur?Boey satılmazsa eğer ligde Angelino-Boey kanat dominasyonu izleriz.
Ömer de 10 asist yapmıştı. Doğru bir çıkarım olmuş diyebilir miyizDaha bu sene bile on asist yaptı bulide.
Ben Ergün penbeye Hakan Unsala yetişemedim. Angelino gelirse Son 20 yılın en iyi solbeki olur bizde
Peşimde olman mutlu ediyorÖmer de 10 asist yapmıştı. Doğru bir çıkarım olmuş diyebilir miyiz![]()
Salah iddiasını atan idam edilmeli milletin aklıyla oynuyorlarSalah bile iddia edildi bunun yanında Palacios daha olası bir yalan neye takıldın ki bunda ?
Maalesefhagiyi de mi izlemeyenlerdensin????
bize transfer olmayacaksan niye burada bizimle muhatap oluyorsun biraderDerhal Yiğit Karagöz ya hadi git videosu atılmalı.
Tottenham bu teklife gülmüstür
Ömer onu orta sahada oynarken yapmisti.Ömer de 10 asist yapmıştı. Doğru bir çıkarım olmuş diyebilir miyiz![]()
alper bey profil-yaş tecrübe olarak yazmıştım wonderkidden ziyade bu tarz profil çok daha uygun olacaktır bu yıl için, eleştirilerinizde haklısınız yani.Futbol Jones'u bırakmış yav onu alan kulüp gerizekalı olmalı
Niye bitmiş herifleri yazıyorsunuz?
Arkadaşlar şaka yapıyorum tabi kiÖnce 11 asist yapsın sonra ömer bayramla karşılaştırırız
Angelion demiş Angelino dememiş beyler sakin olalım 1 yavAngelion İspanyol Ömer bayram gibi gelmeden birsey demek yanlış gelsin oynasın görelim
1 yil kontrati kaldi, yarim sene sonra kulübden habersiz her hangi bir kulüble görüsebilir ve sezon sonu free gidebilir. 70+bonuslar iyi teklif