Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.360
- 8.898
- 2.518
İcardi gelmezse ölürüz, biteriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2030 dünya kupasına kadar devam edecekler renktaş onu almak ve alsalar bile o vakte kadar dünyada kabul edilen büyük liglerden olmak istiyorlarmax 3 sezon sonra bu furya da biter bu paraların sürekliliği yok çinde olmadı amerikada olmadı arabistan gibi spor kültürü 0 (sıfır) olan bir ülkede bu işler parayla yürümez
Bence oyuncu para ediyorken teklif iyiyse satmak lazım. Bunun sakatığı var, aynı performansı gösterememesi var...Sadece Zaniolo yeter.
Ulan cem uzan![]()
Juve sanmam ama Nantes'te Dubois ile ilgilenecektir. Dubois Fransa'ya gider diye düşünüyorum 2.5-3 milyona.
Kimse izlemeyecek ki adlarını sadece transfer dönemi duyarız o kadar. Her takımda max 2 topçu olur böyle gerisi çer çöp ilgi çekici hiç bir yanları yok.2030 dünya kupasına kadar devam edecekler renktaş onu almak ve alsalar bile o vakte kadar dünyada kabul edilen büyük liglerden olmak istiyorlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çinden öyle kaçanlar olmadı mı ikramiyesini aldı sonra döndüBu Araplar topçuları orada 2-3 sene tutabilir mi yoksa maaşları ödemeyip kaçırır mı?
İşte tam da bu düşünceyi yıkmak için yapıyorlar şahsen ben takip edicem bu sene ve benim gibi takip edecek çok insan olacak Türkiye de S sport ile anlaşmışlar yayın hakları içinKimse izlemeyecek ki adlarını sadece transfer dönemi duyarız o kadar. Her takımda max 2 topçu olur böyle gerisi çer çöp ilgi çekici hiç bir yanları yok.