Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.361
- 18.541
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam yorumlarda doğru tahmini zaten beğeniyor ve o isim hep birkaç gün sonra medyaya düşüyorKimi yazdı ki? Öyle kim sallasa tutar zaten yok Balkanlardan yemek odası orta Avrupa'dan 46 parça çatal bıçak seti hadi bakalım kesin tutar bu duyumum not edelim
Avatarı terim olan renktaşlarımı ayrı seviyorum
Roman gibi okudum, hikaye gerçekten mütHişTFF 2. Lig ekibi Somaspor’un teknik patronu Burhanettin Basatemür, Beşiktaş’ın sürpriz transferi Emrecan Bulut’u Milliyet’e anlattı. Basatemür, Somaspor formasıyla geçen sezon 34 maçta 16 gole imza atan ve 6 milyon lira bonservis karşılığında Kartal’a transfer olan 20 yaşındaki futbolcuyla ilgili çok çarpıcı bilgiler aktardı.
Pandemi döneminde futbolu bırakarak sanayide çalışmaya başlayan Emrecan’a Temmuz 2022’de profesyonel sözleşme imzalattıklarını aktaran Somaspor’un hocası, “Emrecan, Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Karaköyspor’la geçen sezon kamp dönemi oynadığımız hazırlık maçında çok dikkatimizi çekmişti. Başkanımıza Emrecan’ı istediğimi söyledim. Başkanımız profesyonel futbolcularla kadronun güçlendirilmesini istiyordu ancak daha sonra transfere onay verdi. Emrecan’ı sadece 10 tane futbol topu karşılığında transfer ettik. Karaköyspor’a 10 top verdik ve Emrecan’ı aldık” dedi.
Basatemür, Emrecan Bulut’un pandemi döneminde ekonomik sıkıntılar yüzünden futboldan koptuğunu açıkladı.
Deneyimli teknik adam, “Emrecan pandemi sırasında ailesinin de ısrarıyla futbolu bırakarak sanayide çalışmaya başlamış. Yaklaşık 2 sene böyle geçmiş. Gündüz çalışmış, akşamları bireysel olarak antrenman yapmış. 2021’de Karaköyspor’la anlaşan Ferdi hoca vasıtasıyla futbola yeniden dönmüş. Ferdi hoca çok yakından tanıdığı Emrecan’ın antrenmanlara devam etmesini istemiş ve futbola dönüşünde başrolü oynamış” ifadelerini kullandı.
şu herifi keşke alsaydık enteresan bi hikayesi var başarılı olcakmış gibi gelior
Halin vaktin nasılRoman gibi okudum, hikaye gerçekten mütHiş
Bayagidir malum espri yapilmiyor.Yapanlar teroristmi ilan ediliyor artik o seviye mi?

Malum espri yasakNoldu?
mıh yenmekte artık renktaşBayagidir malum espri yapilmiyor.Yapanlar teroristmi ilan ediliyor artik o seviye mi?