Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.251
- 16.245
- 1.578
ismet iyi oyuncu mu çok izlemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Püüüü size vatan hainleriModeratörlerin hepsine sorduk, hepsi 'Musap'ın konularını düzenleyecek zamanım yok' diyor. Pes etmisler. Kac yildir ogretemedik boyle daha iyi diyorlar. Yapacak birsey yok.
Ulan musp senin türkçeni düzelteceğim derken baktım benimki bozuluyorPüüüü size vatan hainleri
Ismet, smaç atan bir dev, Potada yükselirken herkes coşkuya kapılır. Havalanırken gökyüzünde kaybolur, Gözleri kamaştırır, izleyenler hayranlıkla dolup taşar.ismet iyi oyuncu mu çok izlemedim
Ismet, smaç atan bir dev, Potada yükselirken herkes coşkuya kapılır. Havalanırken gökyüzünde kaybolur, Gözleri kamaştırır, izleyenler hayranlıkla dolup taşar.
Sahada hızla ilerler, zıplar adeta kuş gibi, Smaçıyla yer sarsılır, tribünlerde sevinç çığlıkları yükselir. Ismet, basketbolun gözbebeği, yıldızı, Gönlümüzde taht kurar, herkesin kalbinde yer eder büyük bir aşkla.
Smaçlarıyla hayallerimize kanat gerer, Umutlarımızı yeşertir, bizi hedefe sürükler. Ismet, oyunun ustası, potanın hükümdarı, Yüksekten atar, göklere doğru yükselir, herkesi büyüler harika bir şekilde.
Yaşlı kurtta hala iş war
Ergen @Emre Artemis işe yariyorModeratörlerin hepsine sorduk, hepsi 'Musap'ın konularını düzenleyecek zamanım yok' diyor. Pes etmisler. Kac yildir ogretemedik boyle daha iyi diyorlar. Yapacak birsey yok.
GSCimbom da masada
Adı Transfer Nöbeti olanla muhatap olmam mümkün değilUlan musp senin türkçeni düzelteceğim derken baktım benimki bozuluyor
Ulan musp senin türkçeni düzelteceğim derken baktım benimki bozuluyor
Fbli olmak ayrı Fb Üni’nin kurucusu rolünü alıp 25 milyona hizmet ediyoruz açıklamaları yapmak ayrı yav.Çok bakmıyorlar iş ilişkilerinde. Sağlık sponsoru kulübü zengin etmiyor sonuçta. Acıbadem de jk’ye sponsor aynı zamanda. Medicana ile BElmas Mecidiyeköy binasını kiralamak için görüşüyordu, yakınlaşma olmuş olabilir.
basketçi faydalı olacak gibi ahberdkorsan nöbette son durum
varan 1: sağlık hizmetlerimiz fblilerin eline geçti
varan 2: fbden basketçi aldık
basketçi faydalı olacak gibi ahberd
@Keramettin TANRIVERDİAdı Transfer Nöbeti olanla muhatap olmam mümkün değil![]()