Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.595
- 1.619
- 648
Haber sizmamasi daha iyi ya iste. Sizinca fiyat artiyor diyorlardi hep.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de istemem yaşlı oyuncu ama Perisic başka bir adam, asla hayır demezdim. Oynadığı her seviyede sahanın en çok koşanı oluyor neredeyse. Bu sene 60a yakın maçı var mesela.Kallavi maaş ve 3 yıllık sözleşmeden aşağısını kabul etmeyeceğinin farkında mısın?..
Kim olursa olsun, otuzların ortasını bulmuş bir futbolcunun transfer edilmesini istemiyorum; bu kadronun geçen yılki transfer döneminde olduğu gibi tecrübeye aç hali de yok zaten. Erden Bey bıraksın da böylelerini FB alsın...
Bir tek Nelsson giderse yerine tecrübeli bir stoper alınmasını isterim; o da 31-32 yi aşmamak kaydıyla. İstisnai bir fırsat çıkarsa, F/P kriterine göre 33 de olabilir...
Pedulla harici yazan yok.o da bizim basindan kopyalamis.haberde de fbnin teklifi var diyo sadece.sicak bakiyor falan yazmiyorİtalyanlar da zaha fb girmeye başladılar.
Ulan çok istiyodum be bizde oynamasını
Transfer Sihirbazı olarak degiselimEski haberleri paylaşma yoksa seni de divan kurulu başlığı yapıcam.
Ondan konuşmuyoruz zatenHerkes sponsorlara paradese odaklandi ama oyuncu satışını konuşmuyor kimse. Her dönem 200mye oyuncu saticaz diye abartılıyor sonra fos çıkıyor hepsi
Haber de çıkmıyor onu diyorumOndan konuşmuyoruz zaten
Transfer Sihirbazı olarak degiselim