Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk mi dediğin?gazproom uydurma gibi ama o zaman bi halta yaramıyor bizim sponsor.neyse
Umarım o rakam yalandır yoksa şampiyon olarak bizim kulüp toplam 15 m kazanıp onların 32.5 m euro kazanma ihtimali varsa hoş olmaz. Tabi anlaşmalar yapılmadan kesin konuşmakta doğru değil bekleyip görmek lazım.

1 milyar TL hedeflenmis, bu da 36 milyon euro civari bir rakam ediyor.

Medicana 1M Euro
Sixt 7M Euro + 2M Euro
Stad 7M Euro
Socar 4.5M Euro

21,5 milyon euro ediyor. 1M Euro da Türk Hava Yollari verse 22,5m euro.

Hedeflenen rakama ulasamiyoruz ama önümüzdeki senelerde Sampiyonlar Ligi'nde iyi isler yaparsak daha fazla sponsor cekebiliriz.

Umarım o rakam yalandır yoksa şampiyon olarak bizim kulüp toplam 15 m kazanıp onların 32.5 m euro kazanma ihtimali varsa hoş olmaz. Tabi anlaşmalar yapılmadan kesin konuşmakta doğru değil bekleyip görmek lazım.
bonuslarla 20 milyon dolar +socar iyi olur anca.ama benim içime sinmedi,inanmadıgımdan.hayal kırıklıgı olacak sponsor işi belli

Medicana 1M Euro
Sixt 7M Euro + 2M Euro
Stad 7M Euro
Socar 4.5M Euro

Hedeflenen rakama ulasamiyoruz ama önümüzdeki senelerde Sampiyonlar Ligi'nde iyi isler yaparsak daha fazla sponsor cekebiliriz.
socar 5 diyo oglum,niye 4,5 yazıyon

Gökhan Dinç: "Parades'in Galatasaray'da forması giymesi için yoğun uğraş var ama bu transfer kısa sürede bitecek gibi gözükmüyor."

Medicana 1M Euro
Sixt 7M Euro + 2M Euro
Stad 7M Euro
Socar 4.5M Euro

Bjk nasil bizim kadar veya daha fazla alabiliyor ben bunu anlamiyorum. Daha fazla taraftar bizde, marka daha buyuk basari daha buyuk etki daha buyuk yonetim bu konuda zayif

Bjk nasil bizim kadar veya daha fazla alabiliyor ben bunu anlamiyorum. Daha fazla taraftar bizde, marka daha buyuk basari daha buyuk etki daha buyuk yonetim bu konuda zayif
Stadyum ucuza gitmiş bence de. En azından 9 milyon euro civarına çıkmalıydı artacak şekilde.

Medicana 1M Euro
Sixt 7M Euro + 2M Euro
Stad 7M Euro
Socar 4.5M Euro

Tunç Holding?

Yanlış hesap yapıyorsun bu arada. 1 milyar hedefi tüm sponsorluk gelirleri, basketinden voleyboluna, şortundan sırtına kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt