Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro İcardi Arabistan'dan gelen teklifleri reddetti ama bu takımlardan 1 tanesine de gidebilir.Milan maaşı yüksek diye almıyo.Roma'ya da gitmez.Napoli-Fulham Amerika Ligi gibi seçenekleri de varmış Juventus ve Lens gibi takımların yanında..

Ali Yiğit’in yeni takibi
0ff4bccba8a4bc5339ae4772e0770c9e.jpg
a12473edf68a2386599ba4f7b89c3ba7.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fifa’da para yok diye aldığı Banza gol kralı oldu anlaşılan 👍

Angelino game changer bir hamle, en zayıf mevkimizi olabilecek en iyi isimle dolduruyoruz, kiralıktır herhalde, sol beke 15 milyon euro verecek durumda olduğumuzu sanmıyorum.
Gerçi bu kadar erken kiraya göndermesi de ilginç olur takımının, bilemedim

ANGELINOOOOOO

Icardi’ye yapacağı asistler bambaşka olacak 💥

angelinoyu nasıl alıyoruz anlamadım fakat olası transferinde sağ bekte boey tarzı fizik gücü yüksek, atletik bir oyuncu kullanmamız şart.

hem lig hem avrupada geçiş hücumlarını kesmek için boey çok önemli. atakları çoğunluk olarak angelino - kerem tarafından kurgulayıp boeyi daha dengeli kullanabiliriz.

ayrıca 3 yerli kuralı da baş ağrıtacak. mert müldür vs. ile çözeriz deniyorsa, boey sonrası asla tatmin edeceğini düşünmüyorum.

en makul çözüm nelsson >> ozan k değişimi olabilir. ya da yerli kaleci...
Ozan kabak seviyemizde değil. Merih lazım

Benim için transferler arasında en önemli isim Mauro İcardi'dir reis yav :D Böyle haberlerin çıkması bence normal.İsteyenleri çok olacaktır.Bu forvet piyasasında kimi alabilecekler :D
İtalya’yı çok düşünme sen o zaman. Adama 7-8 bonservis 7-8 maaş vereceğimiz konuşuluyor. Milan free Thuram için 5 üstüne çıkamadı daha. Araplara Firmino ve Lacazette’yi gönderirsek Icardi’ye kavuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt