Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka çözüm gelmiyor aklıma rtaş. söyüncüyü alamayacağımızı varsayıyorum.

hangi bölgede hangi yerliyi kullanabiliriz?
Büyük ihtimal sağ bek. Kaan Ayhan'ı defansif bek rolünde kullanıp hafif 3'lüye kırılan şekilde bir oyun kurabilir. Bu sezonki dinamik geçiş savunmasını mumla arayacağız orası kesin.

IMG_7058.webp

Okan hocam ne yaptığını iyi biliyor

Forumda en kötü gs muhabiri yarışması yapılmasını öneriyorum, adamların hiçbir şey bildikleri yok :)

Büyük ihtimal sağ bek. Kaan Ayhan'ı defansif bek rolünde kullanıp hafif 3'lüye kırılan şekilde bir oyun kurabilir. Bu sezonki dinamik geçiş savunmasını mumla arayacağız orası kesin.

boeyden çıkıp kaan sağ bek - angelino sol bek bence güç kaybettirir... boey - kazımı tercih ederim.

İtalya’yı çok düşünme sen o zaman. Adama 7-8 bonservis 7-8 maaş vereceğimiz konuşuluyor. Milan free Thuram için 5 üstüne çıkamadı daha. Araplara Firmino ve Lacazette’yi gönderirsek Icardi’ye kavuşuruz.
Juventus Napoli alabilir reis.Bu takımların forvetlerini de isteyenler var satarlarsa rahatlıkla alabilirler.Ben Kap haberini görmeden inanmam :D

Bu Hirvat Sosa denilenler kadar iyi mi? Milli maclarda fazla begenmedim

Angelino ofansif bek

Boey satılırsa Kaan Ayhan defansif bek olarak kullanılabilir

Hem defansı üçlemiş oluruz zaman zaman

Juventus Napoli alabilir reis.Bu takımların forvetlerini de isteyenler var satarlarsa rahatlıkla alabilirler.Ben Kap haberini görmeden inanmam :D
ADL birine satamayacağı adam almaz, Juve Avrupa’dan men ediliyor. O kadar maaş altına girmezler. Zaten Icardi cimrinin teki renktaş, PSG bavulu ile tatile falan çıkıyor. Milano’da evi varken Napoli ya da Turin de kiraya çıkmaz 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt