- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Angelino + Icardi cidden sacma sapan is olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç içinde çok kayboluyor soverizMiranchuk’u Loko ile eşleştiğimiz dönemde bile pek beğenmemiştim, içime sinmez.
What?Angelino + Icardi cidden sacma sapan is olur
heaa??Angelino + Icardi cidden sacma sapan is olur
Bu adam da kalabilir
Kaleyi dönem dönem yerli yaparız bence bu sene. Kaan ve Barışın da aldığı süreler artacaktir.Angelino eğer gelirse çok iyi transfer olur ama 3 yerli kuralı nasıl çözülür orasını tam bilemiyorum. Hem yerli kaleci hemde yerli sağ bek olarak direkt oynatabileceğimiz oyuncular çok sınırlı.
Kaç yaşındasın sen MotzBen Ergün penbeye Hakan Unsala yetişemedim. Angelino gelirse Son 20 yılın en iyi solbeki olur bizde
Biz sadece sahada görüyoruz işin soyunma odası var, idmanı var, sosyal hayatı var, saha içindeki duruşu da var.Gelde bizim taraftara anlat. İtiraz ediyor sarı yiyor bile laf ettik adama. Olmayınca da neden karakterli itiraz eden yok kadroda diye ağlıyoruz.
Taminim stoper tandemini türk yapacagiz. Nelson giderse Merih yada ozanı çekeriz gibime geliyor.Angelino eğer gelirse çok iyi transfer olur ama 3 yerli kuralı nasıl çözülür orasını tam bilemiyorum. Hem yerli kaleci hemde yerli sağ bek olarak direkt oynatabileceğimiz oyuncular çok sınırlı. Sol bekte Kazımcan'ı oynatmaktan daha iyi bir çözüm bulmamız zor geliyor bana.